Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis Kabel Waterproof, Konektor DC

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil

rakitan kabel waterproof

Jumlah modél: abah kawat otomotif 66

Tempat Asalna: Olink

Kapasitas: 1,5 USD

MOQ: 20 * 20 * 10 Séntiméter

Produk

SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE

Cangkang palastik: nilon PA66

Terminal: tambaga kaléng

Kawat: inti tambaga, jaket PVC

Dipeunteun suhu: -25 dugi + 85 ° C

Kawat abah: PVC, karét, silikon

Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz

Ayeuna lumaku: 3A

Tegangan anu tiasa dianggo: 250V AC / DC

Peunteun kabakar: 94V, VW-1, CSA FT1

Advanagtes

1 Konektor tiasa janten TE, Molex, JST, Deutsch, Hirschmann, Delphi, FCI atanapi anu sanésna.

2 Kabel tiasa nganggo UL.CCC, CE.VDE, CSA, AS / NZ, PSE kabuktosan.

3 Sampel Gratis tiasa dipasihkeun saatos dikutip dikonfirmasi.

4 Kontrol kualitas ketat nuturkeun sistem manajemen ISO.

5 Sadaya produk 100% tés sateuacan pangiriman

6 Sagala jinis produk urang patuh ROHS.

7 ODM / urutan OEM, urutan sidang sareng kabel khusus disambut.

8 Insinyur kami gaduh pangalaman langkung ti 12taun dina desain abah kabel supados urang tiasa damel sareng anjeun pikeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun henteu ngan ukur nyumponan sarat tapi ogé ngendalikeun biaya.

Desain Kawat Harness

A abah kawat ilaharna dirancang pikeun nyederhanakeun pembuatan komponén anu langkung ageung, sareng didamel dumasar kana sarat geometri sareng listrik pakakas anu badé dipasang.

Alat kawat biasana dianggo dina industri éléktronika, industri otomotif, dina pembuatan mesin konstruksi sareng alat industri, ogé dina pembuatan barang bodas sapertos mesin cuci sareng pengering, kulkas, sareng alat-alat rumah tangga anu sanés.

Abad kawat nyederhanakeun gedong komponén anu langkung ageung ieu ku cara ngahijikeun kabel kana hiji unit, atanapi sababaraha unit, pikeun pamasangan "drop-in". Ku ngabeungkeut seueur kabel, kabel, sareng subassemblies kana abah, OEM atanapi installer ngan ukur ngagaduhan hiji komponén kanggo dipasang. Salaku tambahan, abah kawat ngamungkinkeun rakitan anu réngsé pikeun langkung diamankeun ngalawan pangaruh abrasi sareng geter, sareng ku nyempetkeun kawat kana bundel anu henteu fleksibel, panggunaan rohangan dioptimalkeun.

Sakali desain didirikeun, prosés ngawangun abah kawat dimimitian ku pamekaran skéma anu dianggo pikeun nyiptakeun dokumen produksi sareng dewan majelis pikeun abah. Déwan Déwan, atanapi pin board, mangrupikeun diagram ukuran pinuh ku abah sareng nunjukkeun sadaya komponén sareng lokasi na ogé dianggo salaku méja kerja pikeun abah. Kawat anu diperyogikeun pikeun abah disayogikeun dina master reel sareng dipotong dugi ka panjangna anu dipikahoyong sareng diidentipikasi nganggo percetakan atanapi panyiri upami diperlukeun. Sakali diteukteuk kana panjang anu ditangtoskeun, kawat dilucuti pikeun ngalaan konduktor anu henteu kaisolasi teras dipasangkeun sareng terminal anu diperyogikeun atanapi padumukan konektor. Kawat sareng komponén ieu teras dilebetkeun kana papan pin sareng dihijikeun sareng tali anu diperlukeun, dasi kabel, kabel kabel, leungeun baju, kasét, anyaman tina tali anu diekstrusi, atanapi kombinasi ieu.

Sanaos kahoyong ningkatkeun otomatis, kawat abah, sacara umum, terus didamel ku tangan kusabab seueur prosés anu béda-béda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami