Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Majelis Cable Waterproof, Panyambung DC

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian

assembly kabel waterproof

Jumlah modél: kawat otomotif harness 66

Tempat Asalna: Olink

Kamampuh: 1,5 USD

MOQ: 20 * 20 * 10 séntiméter

Produk

SGS IATF16949, kabel sertipikat CE

cangkang palastik: nilon PA66

Terminal: tambaga tinned

Kawat: inti tambaga, jaket PVC

Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 ° C

Kawat abah: PVC, karét, silikon

Frékuénsi operasi: 50/60Hz

lumaku ayeuna: 3A

tegangan lumaku: 250V AC/DC

Peunteun kaduruk: 94V, VW-1, CSA FT1

Advanagtes

1 Panyambungna tiasa TE, Molex, JST, Deutsch, Hirschmann, Delphi, FCI atanapi sarimbag.

2 Kabel tiasa nganggo UL.CCC, CE.VDE, CSA, AS / NZ, PSE dibuktikeun.

3 Sampel Gratis tiasa disayogikeun saatos petik dikonfirmasi.

4 Kontrol kualitas anu ketat nuturkeun sistem manajemén ISO.

5 Sadaya produk anu 100% test saméméh pangiriman

6 Sadaya jinis produk urang anu patuh ROHS.

7 urutan ODM / OEM, urutan sidang jeung kabel ngaropéa nu tampi.

8 Insinyur kami gaduh pangalaman langkung ti 12 taun dina desain kabel kabel supados urang tiasa damel sareng anjeun pikeun milari solusi anu pangsaéna pikeun henteu ngan ukur nyumponan sarat tapi ogé ngontrol biaya.

Desain Kawat Abah

A abah kawat ilaharna dirancang pikeun simplify pabrik komponén nu leuwih gede, sarta dirancang dumasar kana sarat geometric jeung listrik tina alat eta bakal dipasang dina.

Abah kawat biasana dianggo dina industri éléktronika, industri otomotif, dina pabrik mesin konstruksi sareng alat-alat industri, ogé dina pabrik barang bodas sapertos mesin cuci sareng pengering, kulkas, sareng alat-alat rumah tangga anu sanés.

Kawat abah simplifies wangunan ieu komponén badag ku ngahijikeun wiring kana hiji Unit tunggal, atawa sababaraha unit, pikeun "drop-in" instalasi.Ku ngabeungkeut seueur kawat, kabel, sareng subassemblies kana abah, OEM atanapi installer ngan ukur gaduh hiji komponén pikeun dipasang.Salaku tambahan, abah kawat ngamungkinkeun rakitan anu réngsé langkung aman tina épék abrasion sareng geter, sareng ku cara nyempitkeun kabel kana bungkusan anu henteu lentur, panggunaan rohangan dioptimalkeun.

Sakali desain diadegkeun, prosés ngawangun kawat abah dimimitian ku ngembangkeun hiji schematic nu dipaké pikeun nyieun paperwork manufaktur sarta dewan assembly pikeun abah.Papan rakitan, atanapi papan pin, mangrupikeun diagram ukuran pinuh ku abah sareng nunjukkeun sadaya komponén sareng lokasina sareng ogé janten méja kerja pikeun abah.Kawat anu dipikabutuh pikeun abah disayogikeun dina master reel sareng dipotong kana panjang anu dipikahoyong sareng dicirikeun ku percetakan atanapi panyiri upami diperyogikeun.Sakali dipotong kana panjangna ditangtoskeun, kawat anu dilucuti pikeun ngalaan konduktor uninsulated lajeng dipasangan sagala terminal diperlukeun atawa housings konektor.Kawat sareng komponén ieu teras dipasang dina papan pin sareng dihijikeun ku tali anu diperyogikeun, tali kabel, lacing kabel, leungeun baju, pita, anyaman senar anu diekstrusi, atanapi kombinasi ieu.

Sanajan kahayang pikeun ngaronjatkeun automation, kawat harnesses, sacara umum, terus dijieun ku leungeun alatan loba prosés béda aub.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami