Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Majelis kabel sénsor

  • M8 WATERPROOF CABLE M6 M8 LED waterproof cable M6 M8 M12 waterproof connector

    M8 WATERPROOF kabel M6 M8 LED waterproof kabel M6 M8 M12 konektor waterproof

    Ngaran produk: M8 KABEL WATERPROOF
    Warna: Tampa kustomisasi

    Modél: M6/M8/M12

     

  • M12 Fieldbus Cable Assemblies M12 INDUCTIVE SENSOR M12 IP67 cable assembly M12 PANEL SIDE CABLE SIDE

    M12 Fieldbus Cable Assemblies M12 INDUKTIF SENSOR M12 IP67 Cable assembly M12 PANEL SIDE Cable SIDE

    Panyambung Panel M12:
    Peunteun ayeuna: 2A / 5A
    Résistansi kontak: <10mΩ
    Cocog Kawat AWG:
    2 nepi ka 5 kutub: #20-~28
    8 Kutub : #24~28
    12 Kutub : #26~28
    Bahan Pin: Kuningan Dilapis Emas 6U"
    IP Rate: IP 66/67/68

  • M8 cable assembly

    Majelis kabel M8

    Panyambung Panel M8:
    Peunteun ayeuna: 2A / 5A
    Résistansi kontak: <10mΩ
    Cocog Kawat AWG:
    2 nepi ka 5 kutub: #22-~28
    8 Kutub : #24~28
    12 Kutub : #26~28
    Bahan Pin: Kuningan Dilapis Emas 6U"
    IP Rate: IP 66/67/68

  • ECG Cable With 5 Leadwires AHA G5198S

    ECG Cable Jeung 5 Leadwires AHA G5198S

    Rincian Medke P/N: G5198S Wego ECG kabel kalawan 5 leadwires,AHA, Snap Latex bébas (2.5 + 0.7) m TPU kabel Garansi genep bulan CE/ISO 13485 FSC FDA Bungkusan: non-sterilization, bungkusan individu jeung instruksi Kasalametan Produk: IEC 60101-1 disatujuan, conformity kalawan MDD 93/42 / EEC na AAMI / ANSI EC53 hawa ambient: 0 nepi ka 40 ° C (32 nepi ka 104 ° F) kalembaban relatif: 15% ka 95% Bahan: kabel jaket TPU kualitas;Médis PVC galur relief;Pin berlapis emas sareng colokan Nylon Wego: 12P Pembayaran Kami nampi pa...
  • Mindray Adult Clip SpO2 Sensor P9318G

    Mindray sawawa Klip SpO2 Sénsor P9318G

    Rincian Medke P/N: P9318G Mindray Klip Dewasa SpO2 Sensor Latex bébas 3m TPU kabel Garansi sataun CE / ISO 13485 FSC FDA Bungkusan: non-sterilization, bungkusan individu jeung instruksi Kasalametan Produk: IEC 60601-1-1 disatujuan, conformity kalawan MDD 93/42/EEC EN9919:2005 Ukuran sabar: Dewasa Suhu ambient: 0 nepi ka 40 ° C (32 nepi ka 104 ° F) kalembaban relatif: 15% nepi ka 95% Téknologi pangukuran: Tri-panjang gelombang LEDs & poto detektor panjang gelombang LED: 660nm/ 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%);Unsp...
  • Cable To USB Transducer, B0912

    Kabel Pikeun USB Transduser, B0912

    Rincian Medke P/N: B0912 Mindray IBP Adaptor Selang, cocog pikeun USB transduser Latex bébas 3.6m TPU kabel Garansi genep bulan CE / ISO 13485 FSC FDA Bungkusan: non-sterilization, bungkusan individu jeung instruksi Kasalametan Produk: IEC 60101-1 disatujuan, conformity kalawan MDD 93/42 / EEC jeung AAMI / ANSI SP10 hawa ambient: 0 nepi ka 40 ° C (32 nepi ka 104 ° F) kalembaban relatif: 15% ka 95% Bahan: Quality kabel jaket TPU;Médis PVC galur relief;Pin dilapis emas sareng colokan Nilon Mindray: BeneView T5 BeneView...
  • Neonate wrap SpO2 Sensor P5306B

    Bungkus neonate SpO2 Sénsor P5306B

    Rincian Medke P/N: P5306B Bionet Neonate bungkus SpO2 Sensor Latex gratis 3m kabel TPU Garansi sataun CE/ISO 13485 FSC FDA Bungkusan: non-sterilisasi, pakét individu sareng instruksi Kasalametan Produk: IEC 60601-1-1 disatujuan, saluyu sareng MDD 93/42/EEC EN9919:2005 Suhu ambient: 0 nepi ka 40°C(32 nepi ka 104°F) Kalembaban relatif: 15% nepi ka 95% Téknologi pangukuran: Tri-panjang gelombang LED & detektor poto Panjang gelombang LED: 660nm/880nm/O200 akurasi: ± 3 (70-100%);Teu Ditetepkeun (0-69%) Pulsa...
  • ECG Cable With 5 Leadwires AHA G5135P

    ECG Cable Jeung 5 Leadwires AHA G5135P

    Rincian Medke P/N: G5135P Biolight kabel ECG kalawan 5 leadwires,AHA, Ciwit Latex bébas (2.5 + 0.9)m kabel TPU m Garansi genep bulan CE/ISO 13485 FSC FDA Bungkusan: non-sterilisasi, bungkusan individu jeung instruksi Kasalametan Produk: IEC 60101-1 disatujuan, conformity kalawan MDD 93/42 / EEC na AAMI / ANSI EC53 hawa ambient: 0 nepi ka 40 ° C (32 nepi ka 104 ° F) kalembaban relatif: 15% ka 95% Bahan: kabel jaket TPU kualitas;Médis PVC galur relief;Pin berlapis emas sareng colokan Nylon Biolight: M7000 Payment W...
  • 16P to 6lead multi-function cable G6136DR

    16P ka 6lead kabel multi-fungsi G6136DR

    Rincian Kabel EKG, IEC 3.0, Jarum, 10Timbel P/N: K1234N Pitur Harga/kinerja rasio anu saé Pangukuran anu akurat sareng réspon gancang Gampang dibersihkeun sareng ngalereskeun Lateks gratis Kabel TPU garansi genep bulan, kulawu 1pcs/kantong Desain Kawat Abah Abah kawat nyaéta ilaharna dirancang pikeun nyederhanakeun pembuatan komponén nu leuwih gede, sarta dirancang dumasar kana sarat geometric jeung listrik alat eta bakal dipasang dina. Kawat harnesses ...
  • Wire Harenss For Automotive

    Kawat Harenss Pikeun Otomotif

    Rincian kawat harenss pikeun otomotif Nomer Modél: kawat harenss pikeun otomotif Tempat Asalna: kawat harenss pikeun otomotif Kapasitas: kawat harenss pikeun otomotif MOQ: kawat harenss pikeun otomotif Produk Kawat Abah Desain A abah kawat biasana dirancang pikeun nyederhanakeun pembuatan komponén nu leuwih gede. , sarta dirancang dumasar kana sarat géométri jeung listrik tina alat eta bakal dipasang di. Kawat harnesses ilaharna dipaké dina industri éléktronika, mobil ...
  • LVDS Video Cable Assembly

    LVDS Video Cable Majelis

    Rincian LVDS Video kabel assembly, Wiring Harness pikeun Home Appliance, Alat Hiburan, Equipment Listrik ku UL1015 / UL1007 / UL1571 Jumlah Modél: kawat abah otomotif 78 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 0.5USD MOQ: 20 20 10 SGS I99F1 Produk SGS I996. kabel sertipikat cangkang palastik: nilon PA66 Terminal: tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50/60Hz lumaku ayeuna: 3A ...