Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis Kabel Sensor

  • Wego ECG Cable With 5 Leadwires AHA G5198S

    Kabel ECG Wego Kalayan 5 Leadwires AHA G5198S

    Detil Medke P / N: G5198S Wego kabel ECG kalayan 5 leadwires, AHA, Snap Latex gratis (2.5 + 0.7) m TPU kabel Garansi genep bulan CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilization, individual package with instruction Produk Kasalametan: IEC 60101-1 disatujuan, kasaluyuan sareng MDD 93/42 / EEC sareng AAMI / ANSI EC53 suhu lingkungan: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi ka 95% Bahan: Kabel jaket TPU Kualitas; Relief médis PVC médis; Emas dilapis pin sareng colokan Nylon Wego: Pamayaran 12P Kami nampi pa ...
  • Mindray Adult Clip SpO2 Sensor P9318G

    Mindray Sawawa Klip SpO2 Sensor P9318G

    Detil Medke P / N: P9318G Mindray Dewasa Klip SpO2 Sensor Latex gratis 3m TPU kabel Sataun jaminan CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilization, individual package with instruction Produk Kasalametan: IEC 60601-1-1 disatujuan, sasuai sareng MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Ukuran pasién: Suhu ambient sawawa: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi 95% Téknologi pangukuran: Tri-panjang gelombang LED & detéktor poto LED panjang gelombang: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%); Unsp ...
  • IBP Cable To USB Transducer, B0912

    Kabel IBP Pikeun USB Transducer, B0912

    Detil Medke P / N: B0912 Mindray IBP Adaptor Selang, pas pikeun USB transduser Latex gratis 3.6m kabel TPU Genep bulan garansi CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilization, individual package with instruction Produk Kasalametan: IEC 60101-1 disatujuan, kasaluyuan sareng MDD 93/42 / EEC sareng AAMI / ANSI SP10 Suhu ambient: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi 95% Bahan: Kabel jaket TPU Kualitas; Relief médis PVC médis; Emas dilapis pin sareng nylon colokan Mindray: BeneView T5 BeneView ...
  • Bionet Neonate wrap SpO2 Sensor P5306B

    Bionet Neonate bungkus SpO2 Sensor P5306B

    Detil Medke P / N: P5306B Bionet Neonate bungkus SpO2 Sensor Latex gratis 3m TPU kabel Sérén garansi CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilization, individual package with instruction Produk Kasalametan: IEC 60601-1-1 disatujuan, sasuai sareng MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Suhu sekitar: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi ka 95% Teknologi pangukuran: Tri-panjang gelombang LED & poto detéktor LED panjang gelombang: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%); Teu ditangtoskeun (0-69%) Pulsa ...
  • Biolight ECG Cable With 5 Leadwires AHA G5135P

    Kabel ECG Biolight Kalayan 5 Leadwires AHA G5135P

    Detil Medke P / N: G5135P Biolight ECG kabel nganggo 5 leadwires, AHA, Ciwit Latex gratis (2.5 + 0.9) m TPU kabel Garansi genep bulan CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilization, individual package with instruction Produk Kasalametan: IEC 60101-1 disatujuan, kasaluyuan sareng MDD 93/42 / EEC sareng suhu AAMI / ANSI EC53 Ambient: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi ka 95% Bahan: Kabel jaket TPU Kualitas; Relief médis PVC médis; Emas dilapis pin sareng nylon colokan Biolight: M7000 Pamayaran W ...
  • 16P to 6lead multi-function cable G6136DR

    16P kana 6lead kabel multi-fungsi G6136DR

    Detil EKG Cable, IEC 3.0, Jarum, 10Lead P / N: K1234N Pitur Harga / rasio performa Pangukuran anu akurat sareng réspon gancang Gampang dibersihkeun sareng ngalereskeun Latex gratis Genep bulan garansi kabel TPU, abu-abu 1 pcs / bag Desain Kawat Harness A kawat abah nyaéta ilaharna dirancang pikeun mempermudah pembuatan komponén anu langkung ageung, sareng didesain dumasar kana sarat géometri sareng listrik pakakas anu badé dipasang. Kabel ...
  • Wire Harenss For Automotive

    Kawat Harenss Pikeun Otomotif

    Detil harenss kawat pikeun modél otomotif Jumlah modél: harenss kawat pikeun otomotif Tempat Asalna: harenss kawat pikeun otomotif Kapasitas: kawat harenss pikeun otomotif MOQ: harenss kawat pikeun produk otomotif Desain Wire Harness Design A abah kawat ilaharna dirancang pikeun mempermudah pembuatan komponén anu langkung ageung , sareng didesain dumasar kana syarat-syarat géométri sareng listrik pakakas anu badé dipasang. Kabel listrik biasana dianggo dina industri éléktronik, mobil ...
  • LVDS Video Cable Assembly

    Majelis Kabel LVDS Pidéo

    Detilna perakitan kabel Video LVDS, Harness Wiring pikeun Perkakas Bumi, Peralatan hiburan, Alat-alat Listrik ku UL1015 / UL1007 / UL1571 Jumlah Modél: abah kawat otomotif 78 Tempat Asal: Kapasitas Olink: 0.5USD MOQ: 20 20 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949, CE kabel sertifikasi Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Kawat: inti tambaga, jaket PVC Dihaturkeun suhu: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Lumaku ayeuna: 3A ...