Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Alat-alat Kawat Harness

  • Power Cables

    Kabel Daya

    Detil Kabel listrik Nomer Modél: Kabel listrik Tempat Asalna: Kabel listrik Kapasitas: Kabel listrik MOQ: Kabel listrik Produk standar kualitas industri Sanaos spésifikasi pelanggan nyandak prioritas pangluhurna nalika nyiptakeun tali kabel tina kualitas anu tangtu, di Amérika Kalér upami henteu spésifikasi sapertos kitu mendakan standar kualitas abah kabel distandarkeun ku IPC's publication IPC / WHMA-A-620 pikeun syarat minimal pikeun abah kabel. Publikasi ieu dibahas ...
  • Power Cable,Customer Design Cable Assembly

    Kabel Daya, Déwan Kabel Desain Palanggan

    Detil Kawat Harness, kabel konéktip konektor lengkep, perakitan kabel jasa OEM Nomer Model: abah kawat otomotif 49 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1,5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal : kawat tambaga tinned: inti tambaga, jaket PVC Suhu anu dipeunteun: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Operasi frékuénsi: 50 / 60Hz arus Anu Berlaku: 3A Voltip Berlaku: 250V AC / DC Keduruk peringkat ...