Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Parabot Kakuatan Kawat Abah

  • Power Cables

    Kabel kakuatan

    Rincian Kabel Daya Nomer Modél: Kabel Daya Tempat Asalna: Kabel Daya Kapasitas: Kabel Daya MOQ: Kabel Daya Produk Standar kualitas industri Sanajan spésifikasi palanggan nyandak prioritas anu paling luhur nalika nyiptakeun abah kabel tina kualitas anu tangtu, di Amérika Kalér upami henteu aya spésifikasi sapertos kitu. kapanggih standar kualitas a abah kabel anu standarisasi ku publikasi IPC urang IPC / WHMA-A-620 pikeun syarat minimal keur kabel harnesses. Publikasi ieu revie ...
  • Power Cable,Customer Design Cable Assembly

    Kabel Daya, Majelis Kabel Desain Pelanggan

    Rincian Wire Harness, actuator sambungan kabel pinuh, OEM service kabel assembly Jumlah Modél: otomotif kawat abah 49 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 1.5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949,CE sertipikat kabel Palastik cangkang: nilon PA66 Terminal : tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz lumaku ayeuna: 3A Tegangan lumaku: 250V AC / DC rating flammability ...