Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Palanggan

  • Prosés manufaktur kawat abah, kumaha carana milih konektor katuhu pikeun anjeun

    Bubuka panyambungna Konektor sanes klasifikasi tetep;umumna nuturkeun pamakéan, wangun, struktur, jeung kinerja tipe division!Pikeun ngagunakeun divisi, Konektor dibagi kana konektor telepon sélulér, konektor kakuatan, konektor tegangan tinggi, otomotif ...
    Maca deui
  • Automotive-tegangan tinggi wiring abah assembly titik kritis

    Saméméh susunan spasi kabel-tegangan tinggi abah, lokasi tungtung parabot on sakabeh wahana geus biasana geus ditangtukeun.Susunan abah-tegangan tinggi, digabungkeun jeung kandaraan data 3D wiring ditangtoskeun, kudu nengetan panangtayungan abah-tegangan tinggi, dibereskeun ...
    Maca deui
  • Naon ari wiring abah?

    Abah kawat nyaéta kombinasi senar kawat sareng kabel anu dianggo pikeun ngirimkeun sinyal inpormasi atanapi sinyal operasi.Harnesses kawat dijieunna tina klip, dasi kabel, leungeun baju, pita listrik, atawa kombinasi bahan ieu.Prosés assembly 2.1 Produksi abah ...
    Maca deui
  • Kabel DAC vs Kabel AOC

    Kabel DAC sareng Kabel AOC dianggo sacara lega di pusat data pikeun sistem kabel jaringan komputasi berprestasi tinggi kusabab latency anu handap, kakuatan anu langkung handap sareng biaya anu langkung handap.Direct Attach Cable (DAC) diwangun ku kabel tambaga twinax, kabel DAC tiasa digolongkeun kana dua: DAC pasif & a...
    Maca deui
  • Desain waterproof tina mobil wewengkon garing sarta baseuh jeung wiring abah

    Abah kabel tegangan-rendah otomotif nyambungkeun komponén listrik sadaya kendaraan, maénkeun peran distribusi kakuatan sareng pangiriman sinyal, sareng mangrupikeun sistem saraf kendaraan.Dina raraga mastikeun stabilitas sistem abah wiring, éta ...
    Maca deui
  • Olink Pikeun Ilubiung Dina Pameran

    Maca deui
  • SYARAT konsumén

    Maca deui
  • Tarif Impor Cina Ngaronjatkeun Panyambung Asli AS

    Numutkeun kana Anggota Komisi Tarif Pabean Pengumuman panganyarna Déwan Nagara on Aug 8th, daptar barang tariffed AS bakal disaluyukeun.Warta goréng nyaéta yén konektor bakal janten produk komponén munggaran anu maksakeun tarif 25%.Ieu ogé produk munggaran dina ele ...
    Maca deui