Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Warta perusahaan

  • Pilihan konektor abah kabel pikeun kendaraan

    Pilihan konektor abah kabel pikeun kendaraan Konektor mangrupikeun bagian penting tina abah kabel, dianggo pikeun nyambungkeun sareng ngajagi abah kabel. Pikeun mastikeun pangiriman normal kakuatan sareng sinyal, pamilihan konektor penting pisan. Tulisan ieu ngenalkeun precauti ...
    Maca deui
  • Panganteur pangetahuan panyambung sareng riwayat pangwangunan na

    Rupa-rupa konektor listrik mangrupikeun komponén konci dina alat éléktronik anu henteu kaetung sabab tiasa sadar sareng ngajagi transmisi sinyal listrik. Tina ngahubungkeun komponén komputer konci pikeun nyambungkeun kabel dina mobil anu kami ngajalankeun, éta maénkeun seueur peran, sareng aplikasi anu ...
    Maca deui
  • Pangetahuan dasar ngeunaan desain abah kabel otomotif 20200914

    Pangetahuan dasar ngeunaan desain abah kabel otomotif Harness kabel mobil mangrupikeun badan utama sirkuit mobil, sareng teu aya sirkuit mobil tanpa abah kabel. Ayeuna, naha éta mobil mewah mewah atanapi mobil biasa ekonomis, bentuk kabel harnes ...
    Maca deui
  • rakitan kabel VS kawat abah

    Majelis Kabel. Kawat Harness Kecap "kabel sambungan" sareng "kawat abah" sering dianggo silih gentos. Nyatana, istilah "kabel" sareng "kawat" ogé dianggo silih gentos. Tapi, ieu ngan ukur pikeun jalma awam. Pikeun anu propésional sareng anu terang ngeunaan téknisitas komponén ieu, sadayana ...
    Maca deui
  • Konektor Harness Kawat Sareng Terminal - Nyiptakeun

    konektor rness And Terminals - Making The Right Choice A abah kawat mangrupikeun komponén anu ngagaduhan sababaraha kabel listrik anu sami anu ngirimkeun sinyal atanapi kakuatan; kawat anu kabeungkeut ku kaset listrik, saluran, senar, atanapi anu sapertosna. Tapi, abah-abah kawat ieu henteu aya gunana upami ...
    Maca deui
  • Kunaon KUMIS KOMPLEKS KENANGAN TEU BISA DILAKSUKAN salengkepna

    Nalika urang mikirkeun ngadamel di Abad 21, urang gambarkeun mesin otomatis gancang ngompa produk énggal kalayan gampang. Janten naha prosés manufaktur abah kawat rumit henteu tiasa otomatis ogé? Pikeun ngajawab patarosan ieu, urang peryogi garis handap anu langkung jero ...
    Maca deui
  • Desain Kawat Harness

    A abah kawat ilaharna dirancang pikeun nyederhanakeun pembuatan komponén anu langkung ageung, sareng didamel dumasar kana sarat geometri sareng listrik tina alat-alat anu badé dipasangna. Kawat abah biasana dianggo dina industri éléktronika, mobil ...
    Maca deui
  • Dina Sataun, Jutaan Mobil Didamel Di Sakuliah Dunya.

    Dina hiji taun, jutaan mobil diproduksi saalam dunya. Sedengkeun gaya, bagian sareng fitur tiasa bénten-bénten, unggal kendaraan peryogi abah kawat. Abah nyambungkeun kabel sapanjang kendaraan, ngawasa sadayana tina setir listrik sareng lampu lampu dugi ka di-dash ...
    Maca deui
  • KAHAYANG NGIRIM

    BERITA TEKNOLOGI OLINK ---- APA HARNIS NGANGGO WIRING? Harnesses kabel nyaéta rakitan anu nganggo sababaraha kawat anu diakhiri dikempelkeun atanapi dihijikeun sasarengan. Majelis ieu mempermudah pamasangan nalika produksi kendaraan. Aranjeunna al ...
    Maca deui
  • Pelatihan Kabel sareng Kawat Harness

    Ieu mangrupikeun perkenalan kana kabel kabel sareng kabel abah TERBAIK dina kelas perakitan. Ieu mangrupikeun kelas anu pembangun abah kawat tiasa nambihan pengetahuan kriteria inspeksi 620na atanapi tiasa ngalatih padamel anyar dina téknik anu leres pikeun motong, ngabubur, ngaleupaskeun sareng ngarakit ...
    Maca deui