Wilujeng sumping di ramatloka kami.

warta parusahaan

  • Kumaha pangropéa engine wiring abah.

    Pedalaman abah kabel mesin umumna diwangun ku sababaraha untaian kawat fleksibel tambaga, sareng bagian luarna dibungkus plastik.Mesinna sapertos jantung manusa, sareng kabel kabel tiasa disebat otot manusa.Gangguan otot sareng v ...
    Maca deui
  • Majelis Abah Wiring Kendaraan

    Majelis Abah Wiring Kendaraan

    Urang bisa ngabagi abah wiring mobil kana: kabin hareup wiring assembly abah, engine wiring assembly abah, transmisi wiring abah assembly, instrumen wiring abah assembly, interior wiring abah assembly, lawang wiring abah assembly (béda pikeun opat d ...
    Maca deui
  • Bubuka panganyarna kabel énergi abah crimp pin jeung kontak

    Pin crimping mangrupakeun muse tina reliabiliti sambungan abah.Tanpa terminal sareng pin anu tiasa dipercaya, moal aya rékayasa sistem anu tiasa dipercaya.Pencegahan sareng analisa mangrupikeun prosés anu dipikabutuh pikeun unggal perusahaan.Rupa-rupa modus gagalna sareng mékanisme gagalna sering dipendakan ngaliwatan reliab ...
    Maca deui
  • Bubuka pikeun jenis konektor tegangan tinggi

    Konektor tegangan tinggi pikeun kandaraan énergi anyar mangrupikeun produk integrasi éléktromékanis anu diwangun ku opat bagian: kontak, insulator, cangkang, sareng asesoris.Éta tiasa ngalengkepan sambungan sinyal optik sareng listrik anu diperyogikeun ku kendaraan dina nyetir;insulator sareng ...
    Maca deui
  • konektor volt tinggi na assembly kabel pikeun EV na carjer

    Abah wiring mobil bakal dibagi kana tegangan low jeung abah wiring tegangan tinggi.Kandaraan bahan bakar konvensional biasana nganggo abah-abah kabel tegangan rendah, sedengkeun kendaraan énérgi énggal utamina nganggo abah-abah tegangan tinggi.Abah-abah kabel tegangan tinggi dikonpigurasi dina kendaraan listrik diwangun ...
    Maca deui
  • "Pedang genep pulsa" téknologi awak mobil

    Saatos pamekaran jangka panjang sareng évolusi téknologi awak mobil, sababaraha prestasi téknis parantos kabentuk, sareng aranjeunna parantos seueur dianggo dina modél anu diproduksi sacara masal, ngahontal kasalametan sareng épék cahaya anu langkung saé.Prestasi téknologi anu umum kalebet panyalindungan lingkungan ....
    Maca deui
  • Saran Kumaha Ngadalikeun Kaandalan Terminal Crimping

    Téknologi crimping terminal parantos seueur dianggo dina sambungan listrik alat listrik.Naha terminal ogé crimped ogé salah sahiji alesan penting pikeun integritas jeung kasampurnaan sakabéh abah wiring.F-tipe crimping terminal boga ciri o ...
    Maca deui
  • Uji tahan cai tina terminal konektor kabel kabel mobil

    Kiwari, terminal anu dianggo dina mobil sacara koléktif disebut terminal mobil, anu mangrupikeun jinis panyambung mobil, anu penting pisan.Ieu mangrupakeun panyambung jeung fungsi transmisi arus jeung sinyal dina sagala rupa harnesses wiring éléktronik sakabeh wahana.Ku kituna...
    Maca deui
  • Evaluasi Crimp tina kabel-ayeuna luhur

    Evaluasi Crimp tina kabel-ayeuna luhur

    Abstrak: Metode sambungan kritis anu dianggo pikeun sambungan antara kabel sareng konektor nyaéta crimping.Parameter sareng evaluasi crimping utamina ngandelkeun standar sareng percobaan.Dina makalah ieu, CAE dipaké pikeun evaluate gaya pull-off na data elongation disababkeun ku crimping béda ...
    Maca deui
  • Gap susunan kabel-tegangan tinggi abah jeung sarat tetep

    The-tegangan tinggi wiring abah mangrupa salah sahiji komponén inti kandaraan énergi anyar.Dibandingkeun sareng abah kabel tegangan rendah, tata perenah kabel kabel tegangan tinggi rada béda.Tulisan ieu utamina ngenalkeun perenah sareng syarat ngalereskeun kabel kabel tegangan tinggi ...
    Maca deui
  • pangaweruh wiring terpadu: bédana antara LSZH na PVC

    Anu mimiti, naon LSZH jeung PVC?LSZH (Low haseup enol halogén) bisa jadi low-haseup jeung bahan halogén bébas, nu ngakibatkeun yén éta euweuh halogén (F, Cl, Br, I, At), euweuh kalungguhan, kadmium, kromium, raksa jeung zat lingkungan lianna, sareng teu tiasa ngaluarkeun haseup beracun nalika diduruk (sapertos ...
    Maca deui
  • A bubuka komprehensif pikeun jumpers serat multimode jeung métode Pilihan maranéhanana

    OM nya éta singketan tina multimode optik, nu ditarjamahkeun salaku multimode optik, nu nunjukkeun standar kelas serat multimode.hatur nuhun kana bédana dina diaméter inti, speed pangiriman jeung jarak, éta dibagi kana OM1, OM2, OM3, sarta OM4.Salajengna, Olink Technology bakal ...
    Maca deui
  • rentang aplikasi tina modul optik

    Ayeuna, modul optik sering dianggo dina jaringan pusat data Internét, jaringan transmisi optik metro, jaringan telekomunikasi anu diwakilan ku jaringan pembawa 5G, sareng pidéo definisi tinggi.Aya dua modul optik baku.Salah sahijina nyaéta modul serat optik GBIC, sareng ogé ...
    Maca deui
  • Kabel DAC vs Kabel AOC

    Kabel DAC sareng Kabel AOC seueur dianggo dina sistem kabel jaringan komputasi kinerja tinggi pusat data dina kahirupan sapopoe kusabab laténna rendah, konsumsi kakuatan rendah, sareng béaya rendah.Direct Attach Cable (DAC) diwangun ku kabel tambaga dua inti.Kabel DAC dibagi jadi dua jenis: acti...
    Maca deui
  • Aplikasi modul optik

    Hilir tina modul optik utamana dipaké dina tilu skenario: jaringan telekomunikasi bearer, jaringan aksés, puseur data na Ethernet.Kadua jaringan pembawa telekomunikasi sareng jaringan aksés kagolong kana pasar operator telekomunikasi.Di antarana, modul optik WDM utamana dipaké pikeun sedeng hiji ...
    Maca deui
  • Fungsi modul optik

    Konversi photoelectric nyaéta fungsi utama modul optik.Pangiriman tungtung ngarobah sinyal listrik kana sinyal optik, sarta sinyal modul optik dikirimkeun ngaliwatan serat optik.Lajeng tungtung panarima ngarobah sinyal optik kana hiji ...
    Maca deui
  • Naon téh modul optik BIDI?

    Ayeuna, kalolobaan modul optik di pasar ngirimkeun data ngaliwatan dua serat optik.Hiji serat dipaké pikeun nampa data ti alat jaringan, sarta ogé serat sabalikna dipaké pikeun ngirimkeun data ka alat jaringan.Sanajan kitu, aya rupa-rupa modul optik nu bisa ngawujudkeun data ...
    Maca deui
  • Bubuka modul optik

    Naon komponén modul optik?Alat optoeléktronik, sirkuit fungsional sareng antarmuka optik.Alat optoeléktronik kalebet ngirimkeun sareng nampi bagian.Dina istilah basajan, fungsi modul optik nyaéta pikeun ngarobah sinyal listrik kana sinyal optik ...
    Maca deui
  • Téknologi retraction tina terminal konektor abah kawat otomotif

    1 Pendahuluan Abah kabel otomotif ngandung terminal, sarung, kawat, konektor, pita, pipa bergelombang, pipa PVC, tabung panas anu tiasa nyusut, sekering, kotak sekering, sareng asesoris sanésna.Éta fungsina salaku jaringan saraf pikeun kendaraan, ngirimkeun sinyal, sareng ngalaksanakeun énergi listrik.D...
    Maca deui
  • Analisis jeung Aplikasi Struktur Panyambung Tegangan Tinggi Énergi Anyar

    Konektor tegangan tinggi diwangun ku: perumahan (tungtung jalu, tungtung bikang), terminal (terminal jalu jeung bikang), panutup shielding, sealing (buntut, satengah tungtung, kawat tungtung, kontak), panutup buntut pelindung, tegangan tinggi interlocking Sistim. , Sistim CPA, jeung komponén struktural séjén....
    Maca deui
  • Masalah sareng tren pangembangan industri kabel otomotif

    Masalah sareng tren pangembangan industri kabel otomotif

    Dina taun 2020, pasar kabel otomotif tradisional nagara kuring bakal sakitar 12.3 milyar yuan, sareng pasar kabel otomotif énergi énggal bakal sakitar 1.35 milyar yuan.Kalayan pertumbuhan stabil tina skala pasar industri mobil nagara kuring sareng paningkatan bertahap dina proporsi ...
    Maca deui
  • Solusi manufaktur salami COVID-19

    Kusabab pandémik COVID-19 parantos ngawangun deui unggal aspék kahirupan urang, penting pikeun nyandak sakedap pikeun muhasabah kaayaan anu aya dina waktos susah ieu.Kami di Olink Manufacturing Solutions hoyong ngahormatan ka anu berjuang di payuneun panyakit ieu, kalebet dokter, perawat ...
    Maca deui
  • Naon unsur kontrol kualitas prosés produksi kabel mobil

    Salaku salah sahiji komponén kritis mobil, abah wiring mobil maénkeun peran nyambungkeun sakabeh parabot listrik kandaraan urang.Nalika masalah kualitas lumangsung dina abah wiring, éta gampang ngabalukarkeun ngalungkeun aman, kaamanan, sarta pencegahan bencana.Salaku supplier tina ...
    Maca deui
  • Studi desain abah kabel tegangan tinggi pikeun kendaraan listrik

    1. Bubuka Salaku awak utama sistem kandaraan listrik, abah wiring mobil téh pamawa transmisi kakuatan kandaraan listrik sarta pangiriman sinyal, nu pohara penting pikeun nyetir kandaraan listrik.Diantara harnesses wiring otomotif, otomotif tegangan tinggi ...
    Maca deui
  • Nepangkeun aplikasi selang hidrolik sacara rinci

    Klasifikasi hoses dibagi kana selang threading, hoses drainase, hoses ventilasi, hoses pancuran, sarta tabung abah wiring.Bahanna dibagi kana selang stainless steel, selang logam, selang corrugated, selang karét, sareng selang plastik.Selang hidrolik diwangun ku résistansi cair ...
    Maca deui
  • Leakage cai tina T & C Gagal Mode of Kawat Abah System Series

    Tulisan ieu mangrupikeun anu terakhir dina "Seri Gagal T&C."Pikeun kabocoran cai, hasil anu dipiharep biasana ngagaduhan titik-titik ieu: #Karat terminal #Tambahan tegangan turun #Sirkuit teu nyambung Analisis kamungkinan panyabab gagalna: (Catetan: Colokan penyegel anu disebatkeun dina ar...
    Maca deui
  • Kasalahan umum T&C sareng analisa sabab poténsial séri sistem kabel abah (3)

    Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan bentuk anu langkung parah tina gagalna konektor.Tilu, ablation Biasana, sakali janten bentuk ieu, kahirupan konektor ends.Teuing, abdi ngingetkeun dulur yén mode gagalna konektor bakal kapanggih robah.Gumantung kana alesanana, résistansi anu ageung.Dina ...
    Maca deui
  • T&C mode gagalna aplikasi umum sareng analisa sabab poténsial séri sistem kabel abah (2)

    2. Ngaronjat lalawanan - Bentuk gagalna umum: 1. Ngaronjat tegangan turun;2. Leungitna sinyal;3. Gelungna pegat.Ngomongkeun ieu, sababaraha urang tiasa nyarios yén upami anjeun nyarios kirang, éta bakal nyababkeun ablasi.Sumuhun, topik ablasi, abdi hoyong nyimpen eta engké, tangtosna, lamun ...
    Maca deui
  • Modeu gagalna aplikasi umum T&C sareng analisa sabab poténsial tina séri sistem kabel abah (1)

    Sababaraha babaturan naroskeun ka panulis pikeun ngabagi analisa kagagalan sareng kagagalan sabab insinyur kabel kabel urang nyéépkeun sabagian ageung énergi pikeun ngalereskeun mobil dina padamelan sapopoé.Salajengna, panulis bakal nganggo sababaraha halaman pikeun nyimpulkeun masalah umum sareng panyabab poténsi T&...
    Maca deui
  • Kawat dina abah kawat

    Diomongkeun ngeunaan kawat dina abah wiring, urang mimitina kudu mengklasifikasikan aranjeunna.Upami teu kitu, éta salah mun generalize.Tina sudut pandang fungsi: 1. Kabel listrik;2. Kawat taneuh;3. Jalur sinyal;Ieu kasarna bisa dibagi kana tilu kategori ieu.Punten dicatet yén kabel anu disebatkeun dina ...
    Maca deui
  • Naon desain abah alus

    Nya kitu deui sarébu urang sarébu Dusun.Meureun sekering hiji pilihan katuhu, Atawa panutup dipilih?Naha kawatna cocog sareng sekering?Naha relay dipilih?Dupi panutup dipilih?Naha kabel 3D wajar tanpa gangguan?Sareng saterasna… Anu disebatkeun di luhur sadayana ...
    Maca deui
  • Pamikiran ngeunaan tren ngembangkeun abah wiring mobil

    Parobihan tina opat modernisasi anyar ogé parantos nyayogikeun syarat anu langkung ketat pikeun ngembangkeun téknologi kabel kabel otomotif.Tegangan tinggi sareng hampang mangrupikeun tren pangembangan anu teu tiasa dibalikkeun tina industri kabel kabel otomotif.Parabot listrik tegangan tinggi, tapi t ...
    Maca deui
  • Awak controller (BCM) drive circuit kawat pilihan diaméterna.

    Prinsip abah wiring nyaéta ngarancang distribusi kakuatan top-down sareng verifikasi listrik handap-up.Prosés verifikasi dumasar kana milih sekering kahiji lajeng milih kawat.Lamun datang ka pilihan diameter kawat, teu aya deui jalan pikeun nyingkahan quest baheula ...
    Maca deui
  • Salah paham ngeunaan distribusi kakuatan BCM

    BCM, loba pabrik boga ngaran béda jeung bisa dibagi kana loba modul, tapi atoh, keur genah sawala, urang masih nelepon BCM seragam.Sapanjang 20 taun kaliwat, ngembangkeun téhnologi BCM geus nyieun kamajuan considerable.Tapi, aya masalah anu henteu ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun dina prosés pangolahan kawat abah sareng assembling kabel abah?

    Salaku produsén ahli pamrosésan kawat abah, kami parantos nyimpulkeun sababaraha poin pikeun diperhatoskeun dina kawat abah sareng pamrosésan kabel pikeun rujukan anjeun dirojong taun pangalaman industri.Henteu masalah urang nyieun kawat tunggal basajan atawa processing kabel atawa wiring pajeulit ...
    Maca deui
  • Naon bengkel abah kawat utama anu tiasa diajar sareng ngadopsi tina tata perenah umum bengkel mobil?

    Urang teu ngobrol ngeunaan assembly kabel, tapi assembly mobil.Éta lucu, urang nyieun assembly kabel jeung wiring abah pikeun mobil.Tapi kuring pikir urang tiasa diajar hal tina assembly mobil pikeun assembly kabel urang jeung prosesi kabel abah.Hayu urang parios tur tingal.Tata perenah mobil ahir ...
    Maca deui
  • Kontrol kualitas dina prosés produksi abah wiring mobil

    Kontrol kualitas dina prosés produksi abah wiring mobil

    Artikel ieu ngagabungkeun prosés produksi sabenerna mobil wiring abah dumasar kana fungsi kritis tangent-semprot-crimping, las ultrasonic, panas-shrinkable tubing, kawat terdampar, assembly nutupan jeung asesoris, nguji kinerja listrik, appea ...
    Maca deui
  • Naon faktor anu paling penting anu kedah dipertimbangkeun nalika milih pin, kontak sareng blok terminal pikeun abah kawat khusus atanapi rakitan kabel?

    Pin, kontak sareng blok terminal tiasa janten produk aksésori anu cocog pikeun ngawujudkeun sambungan listrik, dibagi kana kategori konektor dina industri.Ieu sakumpulan logam-ditutupan dina plastik insulasi.Aya liang dina duanana tungtung pikeun nyelapkeun kawat.Aya hiji...
    Maca deui
  • Abah kawat anti statik

    Nalika kuring nyabut baju haneut kuring dina usum gugur sareng usum tiis, sora popping tetep disada.Ieu fenomena statik umum dina kahirupan.Dina prosés produksi sababaraha harnesses wiring husus, listrik statik pisan ngabahayakeun pikeun komponén éléktronik.Bahaya listrik statik pikeun com éléktronik ...
    Maca deui
  • Abah wiring otomotif: ngirangan biaya sareng beurat ku nyederhanakeun desain sirkuit

    Ku nyederhanakeun desain sirkuit, produsén mobil ngulik struktur listrik sareng éléktronik énggal, sahingga ngirangan biaya sareng beurat.Desain ieu bisa ngurangan wiring diperlukeun pikeun ngarojong rupa fungsi wahana, sarta boga kasempetan pikeun ngurangan beurat, mempermudah produksi otomatis ...
    Maca deui
  • Ciri aplikasi tina panyambungna otomotif

    Sajauh tujuan panggunaan panyambungna mobil, pikeun mastikeun operasi mobil anu saé, urang tiasa ngabagi reliabiliti konektor kana kinerja sealing konektor anu dianggo, kinerja spark-buktina. mobil dina nyetir, jeung kinerja o ...
    Maca deui
  • Naon ari patch dina unggal sensor mobil ngagambarkeun?

    Di masarakat kiwari, aplikasi sensor geus tembus kana kahirupan masarakat.Sénsor mangrupikeun alat anu biasa dianggo, anu utamina maénkeun peran konversi bentuk inpormasi, kalolobaanana ngarobih bentuk sinyal sanés kana sinyal listrik pikeun deteksi sareng ngawaskeun anu langkung saé ...
    Maca deui
  • Strategi desain abah kabel mobil tumpang tindih

    Aya beuki loba alat-alat listrik dipasang dina mobil, nu ngajadikeun titik sambungan na kawat dina sakabeh mobil beuki loba.Dina desain kawat abah, kumaha carana mastikeun wiring dipercaya pakakas listrik mangrupa masalah penting.Dina prosés desain, titik grounding sareng groun ...
    Maca deui
  • Sarat naon anu kedah nyumponan konektor otomotif?

    Nalika kendaraan dijalankeun, sadaya bagian kedah dioperasikeun sareng cocog pisan antara unggal bagian.Dina gawé babarengan bagian-bagian kendaraan, konektor maénkeun peran anu penting pisan.Naha éta téh mobil tradisional atawa mobil énergi anyar, konektor sok inti industri otomotif ...
    Maca deui
  • Naon prosés pikeun abah wiring otomotif

    Hiji: Téknologi garis kabuka.Katepatan tina prosés muka kawat raket patalina jeung sakabéh jadwal produksi.Utamana dina prosés pambukaan kawat, sakali aya kasalahan, khususna upami ukuran kawatna pondok teuing, éta bakal nyababkeun sadaya stasion tiasa dianggo deui, anu peryogi waktos sareng usaha ...
    Maca deui
  • 5 Alesanna Naha Kawat sareng Kabel Disesuaikeun Langkung Saé

    Kalayan kompetisi anu ageung anu urang tingali di pasar ayeuna, produsén narékahan pikeun ngajantenkeun produk anu mampu pikeun para kliénna, sanaos éta hartosna badami kualitasna.Nya, kami henteu nyarios yén unggal produsén sami, tapi upami anjeun ningali gambar anu langkung ageung, anjeun bakal ningali seueur c ...
    Maca deui
  • Jinis, modeu gagalna, sareng metode pamariksaan abah kabel otomotif

    Abah wiring kendaraan nyaéta awak jaringan sirkuit kendaraan, sareng teu aya sirkuit kendaraan tanpa abah kabel.Dina abah wiring otomotif, kawat mangrupa bagian penting tina eta.Artikel utamana ngabahas jenis, modus gagal jeung métode deteksi wirin mobil ...
    Maca deui
  • Naha anjeun wani naek beus tanpa supir?

    Operasi uji coba beus tanpa supir munggaran di Shenzhen parantos nginspirasi kapercayaan kana kakuatan téknologi nagara kuring.Salila periode ieu, Amérika Serikat sareng Singapura ogé mimiti ngalaksanakeun tés tanpa supir.Anu anéh nyaéta ampir kabéh mobil tanpa supir dimimitian tina beus.Anu...
    Maca deui
  • Parobihan naon anu bakal dilakukeun ku "abah kabel otomotif" kalayan nyetir otonom?

    Pikeun insinyur sarta désainer produk, nyanghareupan pajeulitna kandaraan otonom kiwari geus pisan hésé, tapi pajeulitna mangsa nu bakal datang ngan bakal nambahan sarta moal ngurangan.Kumaha aranjeunna bakal ngabales?Mobil modern dihijikeun ngaliwatan jaringan sénsor tingkat manajemén bandwidth anu luhur, ...
    Maca deui
  • Mangpaat ngagunakeun konektor

    Ningkatkeun prosés produksi konektor The simplifies prosés assembly éléktronik.Ogé bisa simplify prosés produksi masal;Gampang pangropéa Lamun komponén éléktronik gagal, komponén faulty bisa gancang diganti sanggeus konektor ieu ngonpigurasi;Gampang ningkatkeun Nalika téknologi ...
    Maca deui
  • Kumaha ngawas kualitas perusahaan ngolah kawat abah

    Henteu janten masalah naon jinis produk anu diproduksi, aya masalah dina kadali kualitas produk, nyaéta, sami pikeun perusahaan pangolahan kawat abah, janten kumaha kedahna perusahaan pamrosesan kawat abah ngontrol kualitas produk?1. Kahiji sakabeh, latihan vokasional relevan kudu mobil ...
    Maca deui
  • Faktor pangaruh résistansi kontak panyambungna otomotif

    Bahan terminal anu béda gaduh karasa sareng konduktivitas anu béda.Ngaliwatan analisis prinsip résistansi kontak, éta bisa ditempo yén aréa kontak sabenerna unggal panganteur kontak tina terminal kalawan karasa béda mah béda, nu ngakibatkeun bédana antara t ...
    Maca deui
  • Panalungtikan ngeunaan Téknologi Produksi Panyambung Mobil

    Kompetisi suku cadang mobil tiasa ngandelkeun inovasi kontinyu téknologi produksi sareng perbaikan téknologi produksi, ku kituna pikeun maksimalkeun kakuatan produksi komoditi sareng mastikeun kualitas produk.1. Téknologi manufaktur precision: Téknologi ieu ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngalereskeun abah wiring mobil?

    Pangropéa abah wiring kedah janten padamelan dasar dina pangropéa sirkuit otomotif.Kualitas karya dasar ieu langsung patali jeung kualitas pangropéa garis.Bayangkeun lamun kaahlian dasar pangropéa abah wiring teu di tempat, runtuyan sirkuit ...
    Maca deui
  • Prosés spésifik desain sareng manufaktur kabel kabel otomotif

    Prosés husus tina rarancang jeung manufaktur wiring kandaraan abah: 1. Kahiji, insinyur perenah listrik nyadiakeun fungsi sakabéh sistem éléktrik, kaasup sakabéh beban listrik jeung sarat husus patali.Kaayaan alat listrik, lokasi pamasangan ...
    Maca deui
  • kawat éléktronik boga nilai pamakéan praktis

    Sirkuit éléktronik mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan urang, sareng sirkuit éléktronik ogé maénkeun seueur peran anu penting dina sagala rupa produk anu kami anggo sapopoé.Nanging, salaku aksésori anu ngadukung pikeun panggunaan listrik anu aman, seueur jalur anu kawilang rahasia, tapi ieu henteu nyumputkeun ciri-ciri ...
    Maca deui
  • Opat komponén struktural dasar panyambungna mobil

    Stop kontak kendaraan mangrupikeun komponén anu sering dirampa rékayasa éléktronik sareng tanaga téknis.Fungsina saderhana pisan: ngawangun sasak komunikasi di jero sirkuit atanapi antara sirkuit anu teu tiasa diaktipkeun, ku kituna arus tiasa ngalir sareng sirkuit tiasa ngahontal predetermi ...
    Maca deui
  • Métode pikeun masang sistem anti maling mobil

    Sistim anti maling mobil utamana diwangun ku host, sensor, tampilan, wiring abah, kadali jauh, jsb Tangtu, nengetan instalasi pikeun mastikeun yén éta cocog kandaraan dipasang Ieu kumaha carana install mobil alat anti maling. : 1.Buka panel hiasan utamana dina bot ...
    Maca deui
  • Naon anu nunjukkeun kamekaran industri énergi sareng komunikasi?

    Data tina industri énergi otomotif sareng komunikasi nunjukkeun yén paménta kabel dina widang aplikasi anu béda-béda ningkat gancang.Salaku conto, kabel koaksial penting pikeun ngirimkeun sinyal telepon sareng televisi atanapi nyambungkeun ka alat médis, sareng aranjeunna kedah ...
    Maca deui
  • Wiring sarta diferensiasi tina garis kakuatan

    Dina panerapan rumah tangga, kaasup wiring imah, urang mindeng datang kana kontak jeung garis kakuatan.Jalur listrik asup ka bumi urang ngaliwatan tilu jalur: hirup, nétral sareng taneuh.Pikeun ngahindarkeun kabingungan, urang turutan kode warna anu dianggo pikeun ngasingkeun kabel ieu.Garis beureum nyaéta garis hirup sareng garis hideung ...
    Maca deui
  • Kasalametan sareng bahaya disumputkeun tina abah kabel mobil

    Hayu urang bahas kasalametan harnesses wiring otomotif.Kiwari, kandaraan dipaké pikeun nyegah tabrakan jeung panyalindungan seuneu.Alat ngerem anti konci, kontrol traksi, sabuk korsi sareng kantong udara seueur dianggo dina mobil pikeun ngajantenkeun mobil langkung aman.Kasalahan dina abah-abah kabel mobil tiasa nyababkeun kahuruan sareng ...
    Maca deui
  • Kalayan mecenghulna nyetir otonom, kumaha kedahna sambungan kabel mobil?

    Kiwari, mobil méwah has disambungkeun deui mudik, peletakan mil kabel.Malah mobil kompak bisa angin leuwih ti hiji mil kawat di jerona.Kalayan munculna mobil anu nyambung, sistem kaamanan canggih sareng téknologi nyetir otonom, paménta kabel bakal ningkat.Noboru Osada, glob...
    Maca deui
  • solusi customizable pikeun sagala wiring abah

    Tina sapasang terminal dasar anu sederhana dugi ka jaringan multi-konduktor anu kompleks, Olink tiasa ngabantosan dina ngarancang produk énggal atanapi ngarobih sareng ngarobih sistem anu tos aya.Kami parantos ngadamel daptar alat dumasar kana pangalaman panangan puluhan taun dina manufaktur kabel sareng abah khusus.Ieu ngandung leuwih ti ...
    Maca deui
  • Bahan sareng pungsi kepangan kabel sareng kawat

    Kawat kabel utamana diwangun ku tilu elemen struktural dasar: inti conductive, lapisan insulasi jeung lapisan malapah.Sareng bédana antara kabel sareng kawat henteu aya wates anu ketat.Tapi tina sudut pandang anu lega, struktur kabel langkung rumit, sareng aya pajeulitna ...
    Maca deui
  • Naon kagunaan kawat silikon suhu luhur?

    Silicone kawat suhu luhur boga alus teuing suhu luhur sarta lalawanan suhu low, kinerja insulasi listrik alus teuing, stabilitas kimiawi alus teuing, résistansi tegangan tinggi, résistansi sepuh, sarta hirup layanan panjang.Sareng lemes sareng gampang dipasang.Silicone kawat suhu luhur h ...
    Maca deui
  • Naon nya éta selisih assembly kabel sarta kawat abah

    Kabel listrik mangrupikeun urat sareng bagian integral anu disumputkeun tina sababaraha industri.Kabel ieu penting sabab ngadukung usaha sapertos kitu pikeun terus maju.Hiji rumah tangga ogé peryogi kabel atanapi kabel kanggo nyayogikeun listrik pikeun ngamangpaatkeun alat-alat sareng alat éléktronik anu sanés.
    Maca deui
  • Bubuka pangaweruh dasar tina wiring harness I

    Kawat Abah runtuyan 1. Kawat Abah: Dipaké pikeun nyambungkeun dua atawa leuwih kawat jeung komponén pikeun ngirimkeun arus atawa sinyal.Bisa simplify prosés assembly produk éléktronik, gampang pikeun ngajaga tur ningkatkeun, sarta ngaronjatkeun kalenturan desain.Kacepetan luhur sareng digitalisasi sinyal ...
    Maca deui
  • Pamilihan konektor abah wiring pikeun kandaraan

    Pamilihan panyambung kabel abah pikeun kendaraan Konektor mangrupikeun bagian penting tina kabel kabel, dianggo pikeun nyambungkeun sareng ngajagi kabel kabel.Pikeun mastikeun pangiriman kakuatan sareng sinyal normal, pilihan panyambungna penting pisan.Tulisan ieu ngenalkeun pancegahan ...
    Maca deui
  • bubuka pangaweruh konektor jeung sajarah ngembangkeun na

    Rupa-rupa panyambungna listrik mangrupakeun komponén konci dina alat éléktronik countless sabab bisa ngawujudkeun tur ngajaga pangiriman sinyal listrik.Ti nyambungkeun komponén komputer konci pikeun nyambungkeun kawat dina mobil urang ngajalankeun, maranéhna maénkeun rupa-rupa kalungguhan, sarta aplikasi nu ...
    Maca deui
  • Pangetahuan dasar ngeunaan desain abah kabel otomotif

    Pangetahuan dasar ngeunaan desain abah kabel otomotif Abah kabel mobil mangrupikeun badan utama sirkuit mobil, sareng teu aya sirkuit mobil tanpa abah kabel.Ayeuna, naha éta mobil méwah high-end atanapi mobil biasa ekonomis, bentuk kabel harnes ...
    Maca deui
  • assembly kabel VS kawat abah

    Majelis kabel.Kawat Abah Kecap "assembly kabel" jeung "abah kawat" mindeng dipaké bulak.Nyatana, istilah "kabel" sareng "kawat" ogé dianggo silih ganti.Tapi, ieu ngan pikeun jalma awam.Pikeun profésional sareng anu terang ngeunaan téknis komponén ieu, sadaya ...
    Maca deui
  • Kawat Abah Panyambung Jeung Terminal - Nyieun The

    rness Panyambung Jeung Terminal - Nyieun Pilihan Katuhu A abah kawat mangrupakeun komponén nu imah sababaraha kawat listrik sarupa nu ngirimkeun sinyal atawa kakuatan;kawat anu dibeungkeut ku pita listrik, conduits, string, atawa kawas.Tapi, harnesses kawat ieu teu aya gunana lamun t ...
    Maca deui
  • Naha harnesses kawat kompléks teu bisa pinuh otomatis

    Nalika urang mikir ngeunaan manufaktur dina Abad ka-21, urang ngabayangkeun mesin otomatis gancang ngompa produk anyar kalayan gampang.Janten naha henteu tiasa prosés manufaktur kawat abah kompleks janten otomatis ogé?Pikeun ngajawab patarosan ieu, urang peryogi pamahaman anu langkung jero ...
    Maca deui
  • Kawat Abah Desain

    A abah kawat ilaharna dirancang pikeun simplify pabrik komponén nu leuwih gede, sarta dirancang dumasar kana sarat geometric jeung listrik tina alat eta bakal dipasang di. Kawat harnesses ilahar dipaké dina industri éléktronika, automot...
    Maca deui
  • Dina Sataun Tunggal, Jutaan Mobil Didamel Di sakuliah dunya.

    Dina sataun, jutaan mobil diproduksi di sakuliah dunya.Bari gaya, bagian jeung fitur bisa rupa-rupa, unggal wahana merlukeun abah kawat.Abah nyambungkeun kabel sapanjang kandaraan, powering sagalana ti power steering jeung headlights ka in-dash ...
    Maca deui
  • WIRING HARNESS

    OLINK TECHNOLOGY NEWS---- NAON ABAH KABEL?Wiring harnesses mangrupakeun rakitan jeung sababaraha kawat terminated clipped atawa kabeungkeut babarengan.Majelis ieu ngagampangkeun pamasangan nalika produksi kendaraan.Aranjeunna al...
    Maca deui
  • Pelatihan Abah Kabel sareng Kawat

    Ieu mangrupikeun bubuka pikeun kabel sareng kabel abah BEST dina kelas rakitan.Ieu mangrupikeun kelas anu tiasa ditambihan ku tukang kawat abah kana 620 kriteria pamariksaan atanapi tiasa ngalatih karyawan énggal ngeunaan téknik anu leres pikeun motong, ngalembarkeun, stripping sareng perakitan ...
    Maca deui