Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Warta

  • Naon kagunaan kawat suhu luhur silikon?

    Kawat suhu luhur silikon ngagaduhan suhu luhur anu saé sareng tahan suhu handap, kinerja insulasi listrik anu hadé, stabilitas kimiawi anu alus, résistansi tegangan tinggi, tahan sepuh, sareng umur jasa anu panjang. Sareng lemes sareng gampang dipasang. Silikon kawat suhu luhur h ...
    Maca deui
  • Naon bedana rakitan kabel sareng abah kawat

    Wirings listrik nyaéta urat sareng bagian integral anu disumputkeun tina sababaraha industri. Wirings ieu penting sabab ngadukung perusahaan sapertos tetep maju. Rumah tangga ogé peryogi kabel atanapi kabel pikeun kéngingkeun suplai listrik pikeun ngamangpaatkeun peralatan sareng alat éléktronik sanés ....
    Maca deui
  • Pengantar pengetahuan dasar ngeunaan kabel abah I

    Kawat Harness series 1. Kawat Harness: Dipaké pikeun nyambungkeun dua kabel atanapi langkung sareng komponenana pikeun ngirimkeun arus atanapi sinyal. Éta tiasa nyederhanakeun prosés perakitan produk éléktronik, gampang dijaga sareng ditingkatkeun, sareng ningkatkeun kalenturan desain. Kacepetan sareng digitalisasi sinyal tra ...
    Maca deui
  • Pilihan konektor abah kabel pikeun kendaraan

    Pilihan konektor abah kabel pikeun kendaraan Konektor mangrupikeun bagian penting tina abah kabel, dianggo pikeun nyambungkeun sareng ngajagi abah kabel. Pikeun mastikeun pangiriman normal kakuatan sareng sinyal, pamilihan konektor penting pisan. Tulisan ieu ngenalkeun precauti ...
    Maca deui
  • Panganteur pangetahuan panyambung sareng riwayat pangwangunan na

    Rupa-rupa konektor listrik mangrupikeun komponén konci dina alat éléktronik anu henteu kaetung sabab tiasa sadar sareng ngajagi transmisi sinyal listrik. Tina ngahubungkeun komponén komputer konci pikeun nyambungkeun kabel dina mobil anu kami ngajalankeun, éta maénkeun seueur peran, sareng aplikasi anu ...
    Maca deui
  • Pangetahuan dasar ngeunaan desain abah kabel otomotif 20200914

    Pangetahuan dasar ngeunaan desain abah kabel otomotif Harness wiring mobil mangrupikeun badan utama sirkuit mobil, sareng teu aya sirkuit mobil tanpa abah kabel. Ayeuna, naha éta mobil mewah mewah atanapi mobil biasa ekonomis, bentuk kabel harnes ...
    Maca deui
  • rakitan kabel VS kawat abah

    Majelis Kabel. Kawat Harness Kecap "kabel sambungan" sareng "kawat abah" sering dianggo silih gentos. Nyatana, istilah "kabel" sareng "kawat" ogé dianggo silih gentos. Tapi, ieu ngan ukur pikeun jalma awam. Pikeun anu propésional sareng anu terang ngeunaan téknisitas komponén ieu, sadayana ...
    Maca deui
  • Konektor Harness Kawat Sareng Terminal - Nyiptakeun

    konektor rness And Terminals - Making The Right Choice A abah kawat mangrupikeun komponén anu ngagaduhan sababaraha kabel listrik anu sami anu ngirimkeun sinyal atanapi kakuatan; kawat anu kabeungkeut ku kaset listrik, saluran, senar, atanapi anu sapertosna. Tapi, abah-abah kawat ieu henteu aya gunana upami ...
    Maca deui
  • Kunaon KUMIS KOMPLEKS KENANGAN TEU BISA DILAKSUKAN salengkepna

    Nalika urang mikirkeun ngadamel di Abad 21, urang gambarkeun mesin otomatis gancang ngompa produk énggal kalayan gampang. Janten naha prosés manufaktur abah kawat rumit henteu tiasa otomatis ogé? Pikeun ngajawab patarosan ieu, urang peryogi garis handap anu langkung jero ...
    Maca deui
  • Desain Kawat Harness

    A abah kawat ilaharna dirancang pikeun nyederhanakeun pembuatan komponén anu langkung ageung, sareng didamel dumasar kana sarat geometri sareng listrik tina alat-alat anu badé dipasangna. Kawat abah biasana dianggo dina industri éléktronika, mobil ...
    Maca deui
  • Dina Sataun, Jutaan Mobil Didamel Di Sakuliah Dunya.

    Dina hiji taun, jutaan mobil diproduksi saalam dunya. Sedengkeun gaya, bagian sareng fitur tiasa bénten-bénten, unggal kendaraan peryogi abah kawat. Abah nyambungkeun kabel sapanjang kendaraan, ngawasa sadayana tina setir listrik sareng lampu lampu dugi ka di-dash ...
    Maca deui
  • Olink Pikeun Ngiringan Pameran

    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2