Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Majelis Kabel Médis

  • Universal EEG cable,Cup EEG electrode and cord E0001-B

    Kabel EEG universal, éléktroda Cup EEG sareng kabel E0001-B

    Tinjauan Rincian Tempat Asal: Huizhou,Guangdong, Cina Klasifikasi instrumen: kelas I Ngaran Brand: Olink standar Kasalametan: GB2626-2006 Disinfecting Tipe: Ultrasonic Aplikasi: wewengkon Panalungtikan, widang médis Pasipatan: Bahan Médis & Asesoris diaméter Piala: 10mm Ukuran: 10mm Warna: 10 warna pikeun milih pikeun kabel Stok: Sumuhun Panjang kabel: 1.5m Kahirupan Rak: 1years Paket: 10pcs / pak Bahan: PVC, Emas coated bijil: CE ISO Quality Sertifikasi: CE Garansi: ...
  • Universal 6P ECG Temperature two-in-one transparent tube animal lead

    Universal 6P ECG Suhu dua-di-hiji transparan tube sato kalungguhan

    Rincian Panyambung Distal Tilu éléktroda sareng suhu usik Panyambungna Proksimal Universal 6P Hideung Colokkeun Latex-gratis Lateks gratis Timbal Warna Kabel Komputer bodas Timah Warna Coding Universal Timbal Nomer Konduktor Dua-dina-hiji Jenis bungkusan Kantong PE Unit bungkusan 1PCS Ukuran Pasén Universal Panjang Kabel 3.0 Bahan Kabel M Kawat TPU kelas médis Kinerja Colokan disambungkeun pageuh sareng gaduh konduktivitas anu saé, Kinerja akuisisi anu kuat Garansi 6 bulan ...
  • Medical Neonatal Ecg Electrode – GE MEDICAL MULTI-LINK ECG CABLES

    Médis Neonatal EKG éléktroda - GE MEDIS MULTI-link ECG KABEL

    Rincian The minuhan purchaser mangrupa fokus utama urang.Kami ngadukung tingkat profesionalisme anu konsisten, kualitas luhur, kredibilitas sareng jasa pikeun Ge Médis Multi-Link Ecg Kabel , Sp02 Monitor , Darah Oksigén Saturasi Monitor , Prinsip organisasi urang biasana nyadiakeun barang kualitas luhur, jasa mumpuni, sarta dipercaya. komunikasi.Wilujeng sumping sadayana réréncangan pikeun nempatkeun pesenan percobaan pikeun ngembangkeun hubungan bisnis leutik jangka panjang.Harga panghandapna pikeun Nibp Extension Hose & #...
  • 10Lead EKG Cable K1234N

    10Lead EKG Cable K1234N

    Rincian EKG Cable, IEC 3.0, Jarum, 10Lead P / N: K1234N Produk Kasalametan: IEC 60601-1-1 disatujuan, conformity kalawan MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Suhu ambient: 0 nepi ka 40 ° C (32 nepi ka 104 ° C) F) kalembaban relatif: 15% nepi ka 95% Téknologi pangukuran: Tri-panjang gelombang LEDs & poto detektor LED panjang gelombang: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%);Unspecified (0-69%) Kisaran laju pulsa: 20-250bpm Akurasi laju pulsa: ±3 (20-250bpm) Standar kualitas industri Sanajan spésifikasi customer t...
  • Armstrong Medical Ear clip SpO2 Sensor P3303A

    Armstrong Médis Ceuli klip SpO2 Sénsor P3303A

    Rincian Medke P/N: P3303A Armstrong Medical Ear clip SpO2 Sensor Latex gratis 3m TPU kabel Garansi sataun CE/ISO 13485 FSC FDA Bungkusan: non-sterilisasi, pakét individu sareng instruksi Kasalametan Produk: IEC 60601-1-1 disatujuan, saluyu sareng MDD 93/42/EEC EN9919:2005 Ukuran sabar: Dewasa Suhu ambient: 0 nepi ka 40 ° C (32 nepi ka 104 ° F) kalembaban relatif: 15% nepi ka 95% Téknologi pangukuran: Tri-panjang gelombang LEDs & detektor poto panjang gelombang LED: 660nm /880nm/905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%...