Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis Kabel Médis

  • Universal EEG cable,Cup EEG electrode and cord E0001-B

    Kabel EEG universal, éléktroda Piala EEG sareng ari E0001-B

    Ringkesan Ihtisar Tempat Asal: Huizhou, Guangdong, Cina Klasifikasi instrumen: kelas I Ngaran Merk: Olink Standar kasalametan: GB2626-2006 Tipe Disinféksi: Aplikasi Ultrasonik: Daérah panilitian, médan médis Pasipatan: Bahan Médis & Asesoris Cangkir diameter: 10mm Ukuran: 10mm Warna: 10 warna pikeun milih pikeun Kabel Simpenan: Sumuhun Panjang kabel: 1,5m Umur Rak: 1 Tahun Paket: 10 pcs / bungkus Bahan: PVC, Sértipikat dilapis Emas: CE Sertifikasi Kualitas ISO: Garansi CE: ...
  • Universal 6P ECG Temperature two-in-one transparent tube animal lead

    Universal 6P ECG Suhu dua-dina-hiji tembakan sato tube transparan

    Detil Panyambung Distal Tilu éléktroda sareng suhu usik Panyambung Proksimal Universal 6P Hideung Colokkeun Lateks bébas Latéx Gratis Diterangkeun Kabel Warna Komputer bodas Diterangkeun Warna Coding Jumlah Diterangkeun Jumlah Dua-dina-hiji konduktor Tipe Kemasan PE kantong Pakét Unit 1PCS Ukuran Pasien Total Kabel Panjang Panjang 3.0 M Kabel Bahan médis Kelas TPU kawat Kinerja Colokkeunana nyambung pisan sareng ngagaduhan konduktivitas anu saé, Jaminan kinerja akuisisi anu kuat 6 bulan ...
  • Medical Neonatal Ecg Electrode – GE MEDICAL MULTI-LINK ECG CABLES

    Médis Neonatal Ecg éléktroda - GE Médis-Link ECG KABLES

    Detil Anu minuhan pembeli mangrupikeun pokusna kami. Kami ngadukung tingkat profesionalisme, kualitas luhur, kredibilitas sareng jasa pikeun Kabel Ge Multi-Link Ecg Cable, Sp02 Monitor, Monitor Oksigén Darah Oksigen Darah, Prinsip organisasi urang biasana nyayogikeun barang-barang bermutu, jasa mumpuni, sareng dipercaya komunikasi. Ngabagéakeun sadayana réréncangan nempatkeun uji coba pikeun ngembangkeun hubungan bisnis leutik jangka panjang. Harga panghandapna kanggo Selang Nibp Extension ...
  • 10Lead EKG Cable K1234N

    10Pimpin EKG Cable K1234N

    Detil EKG Cable, IEC 3.0, Jarum, 10Lead P / N: K1234N Produk Kaamanan: IEC 60601-1-1 disatujuan, kasaluyuan sareng MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Suhu sekitar: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi ka 95% Téknologi pangukuran: LED Tri-panjang gelombang & poto detéktor LED panjang gelombang: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100%); Teu ditangtoskeun (0-69%) Rentang laju pulsa: 20-250bpm Akurasi laju pulsa: ± 3 (20-250bpm) Standar kualitas industri Sanaos spésifikasi pelanggan ...
  • Armstrong Medical Ear clip SpO2 Sensor P3303A

    Armstrong Médis Ceuli klip SpO2 Sensor P3303A

    Detil Medke P / N: P3303A Armstrong Médis klip Ceuli SpO2 Sensor Latex gratis 3m TPU kabel Sérén garansi CE / ISO 13485 FSC FDA Packages: non-sterilization, individual package with instruction Produk Kasalametan: IEC 60601-1-1 disatujuan, sasuai sareng MDD 93/42 / EEC EN9919: 2005 Ukuran pasén: Suhu ambient sawawa: 0 dugi 40 ° C (32 dugi 104 ° F) Kalembaban relatif: 15% dugi 95% Téknologi pangukuran: LED Tri-panjang gelombang sareng detéktor poto LED panjang gelombang: 660nm / 880nm / 905nm SpO2 akurasi: ± 3 (70-100% ...