Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Pangaweruh

Pangetahuan dasar tina abah wiring otomotif

Abah wiring otomotif

Abah wiring mobil (abah wiring mobil) nyadar sambungan fisik catu daya sarta sagala rupa bagian listrik dina mobil.Abah wiring disebarkeun ka sakuliah kendaraan.Upami mesin dibandingkeun sareng jantung mobil, maka kabel kabel mangrupikeun sistem jaringan saraf mobil, anu tanggung jawab pangiriman inpormasi antara sababaraha bagian listrik kendaraan.

Aya dua jenis sistem pikeun manufaktur abah wiring otomotif

(1) Dibagi ku nagara Éropa jeung Amérika, kaasup Cina, sistem TS16949 dipaké pikeun ngadalikeun prosés manufaktur.

(2) Utamana di Jepang: Toyota, Honda, aranjeunna gaduh sistem sorangan pikeun ngadalikeun prosés manufaktur.

Pabrikan kabel kabel mobil gaduh kakhususan sorangan sareng pentingna kana pangalaman produksi kabel sareng kontrol biaya kabel.Pabrik kawat abah ageung di dunya lolobana dumasar kana kabel sareng kabel, sapertos Yazaki, Sumitomo, Leni, Guhe, Fujikura, kelop, Jingxin, jsb.

bubuka ringkes bahan umum pikeun abah wiring otomotif

1. Kawat (kawat tegangan low, 60-600v)

Jenis kawat:

Garis standar nasional: QVR, QFR, QVVR, qbv, qbv, jsb

Nyirian poean: AV, AVS, AVSS, AEX, AVX, cavus, EB, TW, she-g, jsb

Nyirian Jerman: flry-a, flry-b, jsb

garis Amérika: Sxl, jsb

Spésifikasi umum nyaéta kawat kalayan aréa sectional nominal 0,5, 0,75, 1,0, 1,5, 2,0, 2,5, 4,0, 6,0 mm pasagi.

2. Sarung

Sarung (cangkang karét) biasana dijieun tina plastik.Konduktor terminal anu dipencet diselapkeun kana éta pikeun mastikeun réliabilitas sambungan.Bahan utamana ngawengku PA6, PA66, ABS, PBT, PP, jsb

3. Terminal

A komponén hardware ngawangun, nu geus crimped on kawat pikeun nyambungkeun kawat béda pikeun ngirimkeun sinyal, kaasup terminal jalu, terminal bikang, terminal ring jeung terminal sirkular, jsb.

Bahan utama nyaéta kuningan sareng perunggu (karasa kuningan rada handap tibatan parunggu), sareng kuningan ngagaduhan proporsi anu ageung.

2. Asesoris palapah: baud waterproof, colokan buta, ring sealing, ngonci plat, jepitan, jsb

Biasana dianggo pikeun ngabentuk konektor sareng terminal sarung

3. Ngaliwatan bagian karét liang tina kawat abah

Cai mibanda fungsi lalawanan maké, waterproof na sealing.Ieu utamana disebarkeun di interface antara mesin jeung taksi, antarbeungeut antara kabin hareup jeung taksi (total kénca jeung katuhu), interface antara opat panto (atawa panto tukang) jeung mobil, jeung tanki bahan beuleum. asup.

4. Dasi (klip)

Asli, biasana dijieun tina plastik, dipaké pikeun nahan kabel abah dina mobil.Aya dasi, bellows konci dasi.

5. Bahan pipah

Dibagi kana pipa corrugated, PVC panas shrinkable pipe, pipe orat.Pipa braided, pipa pungkal, jsb Pikeun ngajaga abah wiring.

① Bellows

Sacara umum, ngeunaan 60% atawa malah leuwih bellows dipaké dina kebat mengikat.Fitur utama nyaéta résistansi ngagem anu saé, résistansi suhu luhur, tahan seuneu sareng résistansi panas anu saé pisan di daérah suhu luhur.Résistansi hawa tina bellows nyaéta - 40-150 ℃.bahan na umumna dibagi kana PP jeung pa2.Pa leuwih hade tinimbang PP di retardancy seuneu jeung ngagem lalawanan, tapi PP leuwih hade tinimbang pa di bending kacapean.

② Fungsi pipa PVC panas shrinkable sarua jeung pipa corrugated.Kalenturan pipa PVC sareng résistansi deformasi bending saé, sareng pipa PVC umumna ditutup, janten pipa PVC utamina dianggo dina cabang ngalipet abah, ku kituna ngajantenkeun transisi lancar.Suhu lalawanan panas pipa PVC henteu luhur, umumna di handap 80 ℃.

6. Pita

Pita produksi: tatu dina beungeut kawat abah.(dibagi PVC, pita bolu, pita lawon, pita kertas, jsb).Pita idéntifikasi kualitas: dipaké pikeun ngaidentipikasi cacad produk produksi.

Pita muterkeun peran ngariung, ngagem lalawanan, insulasi, retardant seuneu, réduksi noise, nyirian jeung fungsi sejenna dina kebat kawat, nu umumna akun pikeun ngeunaan 30% tina bahan ngariung.Aya tilu jinis pita pikeun kawat abah: pita PVC, pita flannel hawa sareng pita dasar lawon.Pita PVC gaduh résistansi ngagem anu saé sareng rétardancy seuneu, sareng résistansi suhu sakitar 80 ℃, janten prestasi réduksi bisingna henteu saé sareng hargana kawilang rendah.Bahan pita flanel sareng pita dasar lawon nyaéta piaraan.The flannel tape boga pangalusna ngariung jeung noise kinerja réduksi, sarta lalawanan hawa nyaeta ngeunaan 105 ℃;pita lawon boga résistansi maké pangalusna, sarta lalawanan suhu maksimum nyaéta ngeunaan 150 ℃.Karugian umum tina pita flanel sareng pita dasar lawon nyaéta retardancy seuneu anu goréng sareng harga anu luhur.

Pangaweruh ngeunaan mobil wiring harness

Abah wiring mobil

Abah wiring mobil nyaéta awak utama jaringan sirkuit mobil.Tanpa kabel abah, moal aya sirkuit mobil.Ayeuna, boh mobil méwah atanapi mobil ékonomi, kabel abah dina dasarna sami, anu diwangun ku kawat, konektor sareng pita bungkus.

Kawat mobil disebut ogé kawat tegangan rendah, anu béda ti kawat rumah tangga biasa.Kawat rumah tangga biasa nyaéta kawat inti tunggal tambaga, kalayan karasa tangtu.Kawat mobil nyaéta kawat fleksibel multi-inti tambaga, sababaraha di antarana ipis sapertos rambut.Sababaraha atawa malah puluhan kawat tambaga lemes dibungkus dina pipa insulated plastik (PVC), nu lemes jeung teu gampang pegat.

teu ditangtukeun

Spésifikasi umum tina kawat dina abah wiring otomotif kaasup kawat kalawan aréa cross-sectional nominal 0,5, 0,75, 1,0, 1,5, 2,0, 2,5, 4,0, 6,0, jsb unggal sahijina boga nilai arus beban allowable, nu dipaké pikeun kawat. alat-alat konsumsi kakuatan béda.Candak abah kandaraan sabagé conto, garis spésifikasi 0,5 lumaku pikeun lampu instrumen, lampu indikator, lampu panto, lampu siling, jsb;0,75 garis spésifikasi cocog pikeun lampu plat lisénsi, hareup jeung pungkur lampu leutik, lampu marake, jsb .;1.0 garis spésifikasi cocog pikeun lampu sinyal péngkolan, lampu kabut, jsb .;1.5 garis spésifikasi cocog pikeun headlamp, tanduk, jsb .;garis kakuatan utama kayaning generator armature kawat, grounding kawat, jsb merlukeun kawat 2.5-4mm2.Ieu ngan nujul kana mobil umum, konci gumantung kana nilai maksimum ayeuna beban.Contona, kawat taneuh tina batré jeung garis kakuatan positif dipaké misah pikeun kawat mobil.Diaméter kawat maranéhanana kawilang badag, sahenteuna leuwih ti sapuluh milimeter pasagi.Kawat "Big Mac" ieu moal dilebetkeun kana abah utama.

Sateuacan ngatur kabel abah, diagram abah wiring kudu digambar sateuacanna, nu béda ti diagram skéma sirkuit.Diagram skématik sirkuit mangrupikeun gambar anu ngajelaskeun hubungan antara sababaraha bagian listrik.Teu ngagambarkeun kumaha komponén listrik disambungkeun saling, sarta teu kapangaruhan ku ukuran jeung bentuk unggal komponén listrik sarta jarak antara aranjeunna.Diagram abah wiring kedah tumut kana ukuran sareng bentuk unggal komponén listrik sareng jarak antara aranjeunna, sareng ogé ngagambarkeun kumaha komponén listrik disambungkeun saling.

Teu tangtu

Saatos teknisi pabrik abah wiring nyieun papan wiring abah wiring nurutkeun gambar wiring abah, worker bakal motong kawat jeung kawat nurutkeun aturan tina wiring board.Abah utama sakabeh kandaraan umumna dibagi kana mesin (ignition, EFI, generasi kakuatan, dimimitian), instrumen, cahaya, AC, parabot listrik bantu jeung bagian séjén, kaasup abah utama jeung cabang abah.Abah utama kandaraan boga sababaraha cabang kabel abah, kawas tihang tangkal jeung dahan.Panel instrumen mangrupa bagian inti tina abah utama sakabeh wahana, nu manjangan deui mudik.Kusabab hubungan panjang atanapi assembly merenah jeung alesan sejen, abah wiring tina sababaraha kandaraan dibagi kana sirah abah (kaasup instrumen, mesin, assembly lampu hareup, AC, batré), abah pungkur (assembly lampu buntut, lampu plat lisénsi, lampu batang), hateup abah (panto, lampu siling, klakson sora), jsb Unggal tungtung abah bakal ditandaan ku angka jeung hurup pikeun nuduhkeun objék sambungan tina kawat.Operator tiasa ningali yén tanda éta tiasa leres dihubungkeun sareng kabel sareng alat listrik anu saluyu, anu hususna kapaké nalika ngalereskeun atanapi ngagentos abah.Dina waktos anu sami, warna kawat dibagi kana garis warna tunggal sareng garis warna ganda.Tujuan warna ogé dieusian, anu umumna standar anu diatur ku produsén kendaraan.standar industri Cina urang ngan stipulate warna utama, contona, single hideung dipaké pikeun grounding kawat, monochrome beureum dipaké pikeun garis kakuatan, nu teu bisa bingung.

Kawat abah dibungkus ku kawat anyaman atanapi pita plastik.Pikeun kaamanan, pamrosésan sareng pangropéa genah, bungkus kawat anyaman parantos dileungitkeun.Ayeuna dibungkus ku pita plastik napel.Panyambung atawa lug dipaké pikeun sambungan antara abah jeung abah sarta antara abah jeung bagian listrik.Konektorna didamel tina plastik sareng gaduh colokan sareng stop kontak.The wiring abah disambungkeun jeung kawat abah ku konektor, sarta sambungan antara abah jeung bagian listrik disambungkeun ku konektor atawa lug.

Kalayan paningkatan fungsi mobil sareng aplikasi téknologi kontrol éléktronik anu nyebar, langkung seueur komponén listrik, langkung seueur kawat, sareng abah kawat bakal langkung kandel sareng langkung beurat.Ku alatan éta, mobil canggih geus ngawanohkeun konfigurasi beus CAN, ngagunakeun sistem transmisi multiplex.Dibandingkeun sareng abah wiring tradisional, jumlah kawat sareng panyambungna dikirangan pisan, anu ngajantenkeun kabel langkung gampang.