Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Pangetahuan

Pangetahuan dasar abah kabel otomotif

Élmu kabel otomotif

Manfaat kabel mobil (abah kabel mobil) sadar hubungan fisik catu daya sareng sagala rupa bagian listrik dina mobil. Élmu kabel didistribusikeun dina sadaya kendaraan. Upami mesinna dibandingkeun sareng jantung mobil, maka abah kabel mangrupikeun sistem jaringan saraf mobil, anu tanggel waler pikeun transmisi inpormasi antara sababaraha bagian listrik tina kendaraan.

Aya dua jinis sistem pikeun ngadamel abah-abah kabel otomotif

(1) Dibagi ku nagara-nagara Éropa sareng Amérika, kalebet Cina, sistem TS16949 digunakeun pikeun ngendalikeun prosés manufaktur.

(2) Utamana di Jepang: Toyota, Honda, aranjeunna gaduh sistem nyalira pikeun ngendalikeun prosés manufaktur.

Pabrikan abah sambungan kabel mobil gaduh kakhususan nyalira sareng ngagantelkeun pentingna kana pangalaman produksi kabel sareng kontrol biaya kabel. Tutuwuhan abah kawat ageung di dunya biasana didasarkeun kana kabel sareng kabel, sapertos Yazaki, Sumitomo, Leni, Guhe, Fujikura, kelop, Jingxin, jst.

Perkenalan singget tina bahan umum pikeun abah kabel otomotif

1. Kawat (kawat tegangan handap, 60-600v)

Jinis kawat:

Garis standar nasional: QVR, QFR, QVVR, qbv, qbv, jsb

Nyirian sadidinten: AV, AVS, AVSS, AEX, AVX, cavus, EB, TW, she-g, jsb

Nyirian Jérman: flry-a, flry-b, jsb

Garis Amérika: Sxl, jsb

Spésifikasi umum nyaéta kawat kalayan luas bagéan nominal 0,5, 0,75, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 4.0, 6.0 mm pasagi

2. Sarung

Sarung (cangkang karét) biasana didamel tina plastik. Konduktor terminal anu diteken dilebetkeun kana éta pikeun mastikeun reliabilitas sambungan. Bahanna utamina kalebet PA6, PA66, ABS, PBT, PP, jsb

3. Terminal

Komponén hardware anu bentukna, anu dipasang dina kawat pikeun nyambungkeun kabel anu béda pikeun ngirimkeun sinyal, kalebet terminal lalaki, terminal awéwé, terminal ring sareng terminal bunderan, sareng sajabana.

Bahan utama nyaéta kuningan sareng gangsa (kateguhan kuningan rada handap tina tambaga), sareng kuningan nyangkokkeun babandingan ageung.

2. asesoris sarung: baud tahan cai, colokan buta, cingcin sealing, plat Ngonci, jepitan, jsb

Umumna digunakeun pikeun ngawangun konektor sareng terminal sarung

3. Ngaliwatan bagian karét liang tina abah kawat

Éta ngagaduhan fungsi résistansi maké, tahan cai sareng panyegelan. Utamana disebarkeun dina antar antar mesin sareng taksi, antar muka antara kabin payun sareng taksi (kénca sareng katuhu dina total), antar muka antara opat panto (atanapi panto tukang) sareng mobil, sareng tanki bahan bakar lebet

4. Dasi (klip)

Aslina, biasana didamel tina palastik, dianggo pikeun nyepeng kabel sambungan kabel dina mobil. Aya dasi, beungkeut konci beungkeut.

5. Bahan pipa

Dibagi kana pipa bergelombang, pipa panas shrinkable PVC, pipa fiberglass. Pipa dikepang, pipa gulungan, sareng sajabana Kanggo ngajagi abah kabel.

① Bélows

Sacara umum, sakitar 60% atanapi bahkan langkung bellows dianggo dina beungkeutan bundle. Fitur utami nyaéta résistansi maké anu saé, résistansi suhu luhur, tahan seuneu sareng tahan panas anu saé pisan di daérah suhu luhur. Résistansi hawa tina bél nyaéta - 40-150 ℃. Bahan na umumna dibagi kana PP sareng pa2. Pa langkung saé tibatan PP dina tahan seuneu sareng tahan maké, tapi PP langkung saé tibatan PA dina bending bosen.

② Fungsi pipa panyusutan panas PVC sami sareng pipa bergelombang. Kelenturan pipa PVC sareng résistansi déformasi bending saé, sareng pipa PVC umumna ditutup, janten pipa PVC utamina dianggo di cabang tikungan abah, supados transisi kawat lancar. Suhu résistansi panas pipa PVC henteu luhur, umumna dihandap 80 ℃.

6. Pita

Pita produksi: tatu dina permukaan abah kawat. (dibagi kana PVC, pita bolu, pita kaén, pita kertas, sareng sajabana). Pita idéntifikasi kualitas: dipaké pikeun ngaidentipikasi cacat produk produksi.

Pita anu maénkeun peran ngariung, tahan maké, insulasi, tahan seuneu, ngirangan noise, nyirian sareng fungsi sanés dina kebat kawat, anu umumna nyukuran 30% bahan ngariung. Aya tilu jinis kasét pikeun abah kawat: kasét PVC, pita flanel udara sareng pita dasar kaén. Pita PVC ngagaduhan ketahanan ageman anu saé sareng tahan seuneu, sareng résistansi suhu na sakitar 80 so, janten kinerja pangirangan noise na henteu saé sareng harga na kawilang murah. Bahan pita flanel sareng pita dasar kaén nyaéta piaraan. Pita flannel ngagaduhan kinerja pangiket sareng pengurangan noise anu pangsaéna, sareng résistansi suhu sakitar 105 ℃; pita lawon ngagaduhan résistansi maké anu pangsaéna, sareng résistansi suhu maksimal sakitar 150 ℃. Karugian anu umum tina pita flanel sareng pita dasar kaén nyaéta tahan seuneu goréng sareng harga tinggi.

Pangetahuan ngeunaan abah kabel mobil

Parabél kabel mobil

Manfaat kabel mobil mangrupikeun badan utama jaringan sirkuit mobil. Tanpa abah kabel, moal aya sirkuit mobil. Ayeuna, naha éta mobil mewah atanapi mobil ékonomi, abah sambungan kabel dasarna sami, anu diwangun ku kabel, konektor sareng pita bungkus.

Kawat mobil disebut ogé kawat tegangan-handap, anu bénten sareng kawat rumah tangga biasa. Kawat rumah tangga biasa nyaéta kawat inti tunggal tambaga, kalayan teu karasa. Kabel mobil mangrupikeun kawat fleksibel tambaga multi inti, sababaraha di antarana ipis sapertos buuk. Sababaraha atanapi bahkan puluhan kawat tambaga lemes dibungkus dina pipa terisolasi plastik (PVC), anu lemes sareng henteu gampang pegatna.

teu ditangtoskeun

Spesifikasi umum kawat dina abah kabel otomotif kalebet kawat anu lega nominal 0,5, 0.75, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 4.0, 6.0, sareng sajabana masing-masing ngagaduhan nilai arus anu diijinkeun, anu dianggo pikeun kabel tina alat-alat konsumsi kakuatan anu béda. Candak abah kandaraan salaku conto, 0,5 garis spésifikasi lumaku pikeun lampu instrumen, lampu indikator, lampu panto, lampu siling, jst; Garis spésifikasi 0,75 cocog pikeun lampu pelat lisénsi, lampu leutik hareup sareng tukang, lampu rem, jst; 1.0 garis spésifikasi cocog pikeun lampu sinyal giliran, lampu kabut, jst; 1.5 garis spésifikasi cocog pikeun headlamp, tanduk, jst; garis kakuatan utama sapertos kawat armature generator, grounding wire, sareng sajabana peryogi kawat 2.5-4mm2. Ieu ngan ukur ngarobih kana mobil umum, konci na gumantung kana nilai arus maksimum tina beban. Salaku conto, kawat taneuh batré sareng saluran listrik positip dianggo nyalira pikeun kabel mobil. Diaméter kawatna kawilang ageung, sahenteuna langkung ti sapuluh milimeter pasagi. Kawat "Big Mac" ieu moal dilebetkeun kana abah utama.

Sateuacan nyusun abah kabel, diagram abah kabel kedah ditarik sateuacanna, anu bénten sareng diagram skéma sirkuit. Diagram skéma sirkuit mangrupikeun gambar anu ngajelaskeun hubungan antara sababaraha bagian listrik. Éta henteu ngagambarkeun kumaha komponén listrik saling sambung, sareng henteu kapangaruhan ku ukuran sareng bentuk unggal komponén listrik sareng jarakna diantara aranjeunna. Diagram abah kabel kedah tumut kana ukuran sareng bentuk unggal komponén listrik sareng jarakna di antawisna, sareng ogé ngagambarkeun kumaha komponén listrikna saling hubungkeun.

Teu ditangtoskeun

Saatos teknisi pabrik abah kabel ngadamel papan kabel abah kabel numutkeun gambar abah kabel, padamelna bakal motong kawat sareng kawat numutkeun peraturan dewan kabel. Harness utama pikeun sadaya kendaraan umumna dibagi kana mesin (ignition, EFI, pembangkit listrik, ngamimitian), instrumen, lampu, AC, alat-alat listrik bantu sareng bagian sanésna, kalebet abah utami sareng abah cabang. A abah utami kandaraan ngagaduhan sababaraha abah kabel cabang, sapertos tiang tangkal sareng dahan. Panel instrumen mangrupikeun bagian inti tina abah utami tina sadaya wahana, anu manjang sareng mudik. Kusabab hubungan panjang atanapi rakitan anu merenah sareng alesan anu sanésna, abah-abah kabel sababaraha kendaraan dibagi kana abah sirah (kalebet instrumen, mesin, rakitan lampu hareup, AC, batré), abah tukang (lampu lampu buntut, lampu plat batang batang), abah hateup (panto, lampu langit-langit, tanduk sora), sareng sajabana Unggal tungtung abah bakal ditandaan ku nomer sareng hurup pikeun nunjukkeun objék sambungan kawat. Operator tiasa ningali yén tanda éta tiasa leres hubungkeun sareng kabel anu cocog sareng alat listrik, anu khusus aya gunana nalika ngalereskeun atanapi ngagentos abah. Dina waktos anu sasarengan, warna kawat dibagi kana garis warna sareng garis warna dobel. Tujuan warna ogé ditangtukeun, anu umumna standar anu ditetepkeun ku pabrik kendaraan. Standar industri Cina ngan ukur netepkeun warna utamina, contona, hideung hideung dianggo pikeun grounding wire, monokrom beureum dianggo pikeun saluran listrik, anu teu tiasa bingung.

Kawat abah dibungkus ku anyaman kawat atanapi pita plastik. Pikeun kaamanan, pamrosésan sareng perawatan gampang, anyaman kawat bungkus parantos dileungitkeun. Ayeuna dibungkus ku pita palastik napel. Konektor atanapi lug dianggo pikeun hubungan antara abah sareng abah sareng antara abah sareng bagian listrik. Panyambungna didamel tina plastik sareng ngagaduhan colokan sareng stop kontak. Élmu kabel nyambung ku abah kawat ku konektor, sareng sambungan antara abah sareng bagian listrik dihubungkeun ku konektor atanapi lug.

Kalayan paningkatan fungsi mobil sareng panerapan téknologi kontrol éléktronik anu nyebar, beuki seueur komponén listrik, beuki seueur kabel, sareng tali kawat bakal langkung kandel sareng beurat. Ku alatan éta, mobil canggih ngenalkeun konfigurasi BISA bis, ngagunakeun sistem transmisi multiplex. Dibandingkeun sareng abah kabel tradisional, jumlah kawat sareng panyambungna seueur dikirangan, anu ngajantenkeun kabel langkung gampil.