Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Taros Kami

Huizhou Olink Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

No 19, Jalan Xinle, Kota Industri Xinle,Maan Town, Huicheng, Huizhou, Guangdong, Cina (523000)

Telepon

Penjualan: (86)13725088886

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami