Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Taros Kami

Huizhou Olink Technology Co., Ltd.

Alamat

No 19, Xinle Road, Xinle Industrial City, Kota Maan, Huicheng, Huizhou, Guangdong, Cina (523000)

Telepon

Penjualan: (86) 13725088886

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami