Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Kawat Parabot Komunikasi H

  • Waterproof Connector To DC Cable

    Panyambung Waterproof Ka Kabel DC

    Detil Nomer Modél: abah kawat otomotif 68 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1.5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Wire: tambaga inti, jaket PVC Dipeunteun suhu : -25 dugi + 85 ° C Kawat abah: pvc, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz lumaku ayeuna: 3A Tegangan anu tiasa diterapkeun: 250V AC / DC Keduruk tingkat: 94V, VW-1, CSA FT1 Advanagtes 1 Konektor tiasa janten TE , Molex, JST, ...
  • Waterproof Cable Assembly,DC Connector

    Majelis Kabel Waterproof, Konektor DC

    Detil perakitan kabel tahan cai Jumlah modél: abah kawat otomotif 66 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1,5 USD MOQ: 20 * 20 * 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, CE sertifikasi kabel cangkang Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Wire: tambaga inti, PVC jaket Dihaturkeun suhu: -25 dugi + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Ayeuna lumaku: 3A Tegangan anu tiasa dianggo: 250V AC / DC Keduruk peringkat: 94V, VW-1, CSA FT1 Advanagtes 1 Panyambung ...
  • Waterproof Cable Assembly ,DB 24pin Connector

    Majelis Kabel Waterproof, Panyambung DB 24pin

    Detil perakitan kabel tahan cai, konektor modél DB 24pin Nomer: kawat otomotif abah 65 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 1,5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, CE bijil kabel Cangkang plastik Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu anu dipeunteun: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Ayeuna lumaku: 3A Tegangan anu tiasa diterapkeun: 250V AC / DC Peunteun kaduruk: 94V, VW-1, CSA FT1 Adv ...
  • Waterproof Cable Assembly

    Majelis Kabel Waterproof

    Detil perakitan kabel tahan air Jumlah Model: abah kawat otomotif 66 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1,5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Wire: tambaga inti, PVC jaket Dihaturkeun suhu: -25 dugi + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Ayeuna lumaku: 3A Tegangan anu tiasa dianggo: 250V AC / DC Keduruk peringkat: 94V, VW-1, CSA FT1 Advanagtes 1 Panyambung ...
  • USB TYPE C To PCB Cable Assembly

    USB JENIS C Pikeun PCB Cable Assembly

    Detil USB TYPE C kana rakitan kabel PCB pikeun Perkakas Bumi, Peralatan hiburan, Alat Listrik ku UL1015 / UL1007 / UL1571 Jumlah Modél: kawat otomotif abah 78 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1.5 USD MOQ: 60 70 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, CE kabel sertifikasi Cangkang palastik: nilon PA66 Terminal: kaleng tambaga kaleng: inti tambaga, jaket PVC Dihaturkeun suhu: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Lumaku ayeuna: 3A Applica ...
  • USB 2.0 To Micro Cable

    USB 2.0 Pikeun Kabel Mikro

    Detil USB 2.0 kana kabel mikro, desain sambungan kabel desain pelanggan Jumlah Modél: abah kawat otomotif 63 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 1,5 USD MOQ: 20 * 20 * 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned tambaga Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu anu dipeunteun: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz arus Anu Berlaku: 3A Voltase Terapan: 250V AC / DC Peringkat kabakaran: 94V, VW- 1, CSA ...
  • M12 Connector Waterpro Of Cable Assembly

    M12 Panyambung Waterpro Of Kabel Majelis

    Detil perakitan kabel tahan cai Jumlah modél: abah kawat otomotif 67 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1.5 USD MOQ: 20 * 20 * 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, CE sertifikasi kabel cangkang Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Wire: tambaga inti, PVC jaket Dihaturkeun suhu: -25 dugi + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Ayeuna lumaku: 3A Tegangan anu tiasa dianggo: 250V AC / DC Keduruk peringkat: 94V, VW-1, CSA FT1 Advanagtes 1 Panyambung ...
  • J45-RJ45 Waterproof Cable Assembly

    Majelis Kabel Waterproof J45-RJ45

    Detil J45-RJ45 rakitan kabel tahan cai, desain sambungan kabel kawat desain pelanggan Jumlah modél: abah kawat otomotif 62 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1,5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik Plastik: nilon PA66 Terminal : kawat tambaga tinned: inti tambaga, jaket PVC Suhu anu dipeunteun: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Operasi frékuénsi: 50 / 60Hz arus Anu Berlaku: 3A Tegangan anu tiasa diterapkeun: 250V AC / DC Keduruk peringkat: .. .
  • IP67 Water Proof Cable Assembly

    Majelis Kabel Bukti Cai IP67

    Detil RJ45 ka RJ45, jalu ka konéksi kabel konéksi awéwé, desain kabel sambungan kabel desain modél Nomer: kawat otomotif abah 61 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 1,5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, ce sertifikasi kabel cangkang Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned tambaga Kawat: tambaga inti, pvc jaket Dipeunteun suhu: -25 ka + 85 ° C Kawat abah: pvc, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz lumaku ayeuna: 3A Tegangan anu tiasa dianggo: 250V AC / DC Flammabi. ..
  • 90°USB Cable To IP67 Waterproof Cables

    Kabel USB 90 ° Pikeun Kabel Waterproof IP67

    Detil kabel USB kana kabel tahan cai IP67, desain kabel sambungan kabel desain pelanggan Jumlah modél: abah kawat otomotif 64 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 1,5 USD MOQ: 20 × 20 × 10 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned Kawat tambaga: inti tambaga, jaket PVC Suhu anu dipeunteun: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz arus Anu Berlaku: 3A Voltip Berlaku: 250V AC / DC Peunteun kabakar: 94V,. ..