Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Majelis Kabel ManfaatTPMS Kawat Kabel

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Detil

TPMS Vehicle Wireless Tyre Pressure Monitor Alarm assembling kabel sistem

Jumlah Modél: abah kawat otomotif 23

Tempat Asalna: Olink

Kapasitas: 3 USD

MOQ: 80 100 19 Séntiméter

Produk

SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE

Cangkang palastik: nilon PA66

Terminal: tambaga kaléng

Kawat: inti tambaga, jaket PVC

Dipeunteun suhu: -25 dugi + 85 ° C

Kawat abah: PVC, karét, silikon

Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz

Ayeuna lumaku: 3A

Tegangan anu tiasa dianggo: 250V AC / DC

Peunteun kabakar: 94V, VW-1, CSA FT1

Advanagtes

1 Konektor tiasa janten TE, Molex, JST, Deutsch, Hirschmann, Delphi, FCI atanapi anu sanésna.

2 Kabel tiasa nganggo UL.CCC, CE.VDE, CSA, AS / NZ, PSE kabuktosan.

3 Sampel Gratis tiasa dipasihkeun saatos dikutip dikonfirmasi.

4 Kontrol kualitas ketat nuturkeun sistem manajemen ISO.

5 Sadaya produk 100% tés sateuacan pangiriman

6 Sagala jinis produk urang patuh ROHS.

7 ODM / urutan OEM, urutan sidang sareng kabel khusus disambut.

8 Insinyur kami gaduh pangalaman langkung ti 12taun dina desain abah kabel supados urang tiasa damel sareng anjeun pikeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun henteu ngan ukur nyumponan sarat tapi ogé ngendalikeun biaya.

Tés Kawat Harness

Nguji fungsionalitas listrik kawat atanapi kabel kabel tiasa dilakukeun kalayan bantosan dewan uji. Papan tés parantos diprogram kalayan ciri listrik anu diperyogikeun, sareng abah anu parantos tiasa dicolokkeun kana papan uji sareng diuji sacara individual atanapi dina sababaraha nomer.

Mobil dioperasikeun ku rupa-rupa kadali listrik sapertos sanggup ngamimitian mesin ku ngadorong hiji tombol. Marengan paningkatan fungsi pikeun mobil, jumlah alat listrik anu dipasang ogé ningkat. Kabel kabel ngagaduhan peran pikeun nyambungkeun alat-alat éta sareng nganteurkeun listrik sareng sinyal ngalangkungan mobil. Fungsina mirip sareng pembuluh darah sareng saraf awak manusa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami