Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Mobil KaamananTPMS Kawat Abah Cable Majelis

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Rincian

TPMS Vehicle Wireless Tire Monitor Tekenan sistem Alarm assembly kabel

Jumlah modél: kawat otomotif harness 23

Tempat Asalna: Olink

Kamampuh: 3 USD

MOQ: 80 100 19 Sentimeter

Produk

SGS IATF16949, kabel sertipikat CE

cangkang palastik: nilon PA66

Terminal: tambaga tinned

Kawat: inti tambaga, jaket PVC

Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 ° C

Kawat abah: PVC, karét, silikon

Frékuénsi operasi: 50/60Hz

lumaku ayeuna: 3A

tegangan lumaku: 250V AC/DC

Peunteun kaduruk: 94V, VW-1, CSA FT1

Advanagtes

1 Panyambungna tiasa TE, Molex, JST, Deutsch, Hirschmann, Delphi, FCI atanapi sarimbag.

2 Kabel tiasa nganggo UL.CCC, CE.VDE, CSA, AS / NZ, PSE dibuktikeun.

3 Sampel Gratis tiasa disayogikeun saatos petik dikonfirmasi.

4 Kontrol kualitas anu ketat nuturkeun sistem manajemén ISO.

5 Sadaya produk anu 100% test saméméh pangiriman

6 Sadaya jinis produk urang anu patuh ROHS.

7 urutan ODM / OEM, urutan sidang jeung kabel ngaropéa nu tampi.

8 Insinyur kami gaduh pangalaman langkung ti 12 taun dina desain kabel kabel supados urang tiasa damel sareng anjeun pikeun milari solusi anu pangsaéna pikeun henteu ngan ukur nyumponan sarat tapi ogé ngontrol biaya.

Kawat Abah Tés

Nguji fungsionalitas listrik kawat atanapi kabel abah tiasa dilakukeun kalayan bantosan papan uji.Papan uji tos diprogram sareng ciri listrik anu diperyogikeun, sareng abah anu réngsé tiasa dipasang kana papan uji sareng diuji masing-masing atanapi dina sababaraha nomer.

Mobil dioperasikeun ku rupa-rupa kadali listrik sapertos tiasa ngamimitian mesin ku ngadorong hiji tombol.Kalayan ningkatna fungsi pikeun mobil, jumlah alat listrik anu dipasang ogé ningkat.The wiring harnesses maénkeun peran dina nyambungkeun alat eta sarta delivering listrik jeung sinyal ngaliwatan sakabéh mobil.Fungsina sami sareng pembuluh darah sareng saraf awak manusa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami