Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Automotive Kawat Abah

  • Wire Harnesses for VW Audio, UL 2468 PVC

    Kawat Harnesses pikeun VW Audio, UL 2468 PVC

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Saatos ieu, e...
  • USB cables for car Audio, USB cable assembly UL PVC cable

    kabel USB pikeun Audio mobil, kabel USB assembly sambungan kabel UL PVC

    Rincian Produk Ngaran Produk Sertifikasi Majelis Kabel Abah Kawat Adat ISO9001 / ROHS / CE / UL Ngaran Brand Olink Asal Cina (daratan) Service ODM Panjang Produk 10000mm (Disesuaikeun) Warna Pilihan Bahan Insulasi Plastik PVC Pedaran Produk Spesifikasi konci / Fitur Khusus: Paké UL 1007 Kawat PVC Bak sekering sareng benang sekrup Konci dina konektor pikeun bahan baku anu teu robih sareng awét.
  • USB cables for car Audio, USB cable assembly UL 2468 PVC

    kabel USB pikeun Audio mobil, kabel USB assembly UL 2468 PVC

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Saatos ieu, e...
  • Qi wireless charger cable assemblies for FordGMChryslerChevrolet

    Majelis kabel carjer nirkabel Qi pikeun FordGMChryslerChevrolet

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Saatos ieu, e...
  • Led wire harness,OEMODM wire harness for led

    Dipingpin kawat abah, OEMODM kawat abah pikeun dipingpin

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Saatos ieu, e...
  • Automotive Control Cables for Reverse Camera with HD Rearview Parking Line

    Kabel Kontrol Otomotif pikeun Kaméra Reverse sareng Jalur Parkir Rearview HD

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Saatos ieu, e...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for special vehicle

    Otomatis kawat abah, OEMODM kawat abah pikeun wahana husus

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Sanggeus ieu, en...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for Automotive

    Otomatis kawat abah, OEMODM kawat abah pikeun Otomotif

    Rincian Produk Nomer Model: kabel sensor-06 Ngaran Merek: Olink Asal: Cina (daratan) Abah kabel biasana dirarancang dumasar kana syarat geometri sareng listrik.Diagram teras disayogikeun (boh dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan sareng perakitan.Kawat dipotong heula kana panjang anu dipikahoyong, biasana nganggo mesin motong kawat khusus.Kawat ogé tiasa dicitak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah.Sanggeus ieu, en...
  • Wire Harness For UTV&ATV car

    Kawat Abah Pikeun UTV&ATV mobil

    Rincian Kualitas High Profesional audio mobil kawat abah Majelis kabel Nomer Modél: otomotif kawat abah 91 Tempat Asal: Olink Kamampuh: 5.2USD MOQ: 106 × 140 × 21 Sentimeter Produk SGS IATF16949,CE sertipikat kabel cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 °C Kawat abah: PVC , karét, silikon Frékuénsi operasi: 50/60Hz Larapkeun ayeuna: 3A Tegangan lumaku: 250V AC/DC kaduruk ratin...
  • Wire Harness For UTV Car

    Kawat Abah Pikeun UTV Car

    Rincian ISO IATF pabrik Certified Industrial jeung Otomotif aplikasi Wiring Harness Model Jumlah: otomotif kawat abah 04 Tempat Asal: Olink Kapasitas: 5.2USD MOQ: 120 × 140 × 25 Sentimeter Produk SGS IATF16949,CE sertipikat kabel Palastik cangkang: nilon PA66 Terminal: tambaga Kawat: inti tambaga, PVC jaket Dipeunteun suhu: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz lumaku ayeuna: 3A tegangan lumaku: 250V AC / DC Flammabilit ...
  • OBD Wire Harness

    OBD Kawat Abah

    Rincian kualitas High Profesional kawat abah Cable assembly, OBD assembly kabel.Jumlah modél: abah kawat otomotif 18 Tempat Asal: Kapasitas Olink: 3 USD MOQ: 80 × 100 × 19 Sentimeter Produk 1) OBD II sudut katuhu jalu ka kabel bikang 2) Panjang = 0.4m 3) Aplikasi: pangiriman data mobil 4) bahan: Panyambung: emas plated, nikel plated Konduktor: tambaga murni AWG: 24 # / 26 # / 28 # tameng: foil jeung spiral Jaket: PVC, Hideung tegangan: 12V / 24V 5) Nguji: 100% nguji 6) Sertifikasi: ROHS 7) Perang...
  • Motorcysle Wire Harness Cable Assembly

    Majelis Kabel Abah Motorcysle

    Rincian kualitas igh Profesional otomotif motor kawat abah Majelis kabel Nomer Modél: otomotif kawat abah 18 Tempat Asal: Olink Kamampuh: 3 USD MOQ: 60 × 70 × 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949,CE sertipikat kabel cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Dipeunteun suhu: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC , karét, silikon Frékuénsi operasi: 50/60Hz Arus lumaku: 3A Tegangan lumaku: 250V AC/DC Flammabili...
  • Motorcycle Wire Harness Cable Assembly

    Majelis Kabel Abah Motor Kawat

    Rincian Kualitas luhur Profesional otomotif motor kawat abah Majelis kabel Nomer Modél: otomotif kawat abah 19 Tempat Asal: Olink Kamampuh: 3 USD MOQ: 80 × 100 × 19 Sentimeter Produk SGS IATF16949,CE sertipikat kabel cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 °C Kawat abah: PVC , karét, silikon Frékuénsi operasi: 50/60Hz Arus lumaku: 3A Tegangan lumaku: 250V AC/DC Flammabi...
  • Wire Harenss For Automotive

    Kawat Harenss Pikeun Otomotif

    Rincian kawat harenss pikeun otomotif Nomer Modél: kawat harenss pikeun otomotif Tempat Asal: kawat harenss pikeun otomotif Kapasitas: kawat harenss pikeun otomotif MOQ: kawat harenss pikeun otomotif Uji Abah Kawat Nguji fungsionalitas listrik kawat atanapi kabel abah tiasa dilakukeun nganggo bantuan hiji dewan test.Papan uji tos diprogram sareng ciri listrik anu diperyogikeun, sareng abah anu réngsé tiasa dipasang kana papan uji sareng diuji masing-masing atanapi dina mu ...
  • LVDS Video cable assembly

    LVDS Video kabel assembly

    Rincian LVDS Video kabel assembly, Wiring Harness pikeun Home Appliance, Alat Hiburan, Equipment Listrik ku UL1015 / UL1007 / UL1571 Jumlah Modél: kawat abah otomotif 78 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 0.5USD MOQ: 20 20 10 SGS I99F1 Produk SGS I996. kabel sertipikat cangkang palastik: nilon PA66 Terminal: tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50/60Hz lumaku ayeuna: 3A ...
  • In Car Audio Car Wire Harness Cable Assembly1

    Dina Mobil Audio Mobil Kawat Abah Cable Majelis1

    Rincian Nomer Model Majelis Kabel Waterproof: kawat otomotif abah 24 Tempat Asal: Kapasitas Olink: 2,5 USD MOQ: 60 × 70 × 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949, kabel sertipikat CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: kawat tambaga tinned: inti tambaga, PVC jaket Dipeunteun hawa: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz lumaku ayeuna: 3A tegangan lumaku: 250V AC / DC rating flammability: 94V, VW-1, CSA FT1 Advanagtes 1 Panyambungna ...
  • In Car Audio Car Wire Harness Cable Assembly

    Dina Mobil Audio Mobil Kawat Abah Cable Majelis

    Rincian Wiring Harness pikeun Perkakas Imah, Alat-alat Hiburan, Alat-alat Listrik ku UL1015/UL1007/UL1571 Nomer Modél: kawat abah otomotif 79 Tempat Asal: Kapasitas Olink: 1.5 USD MOQ: 60 70 10 Sentimeter Produk SGS kabel IATF16: sertipikat SGS IATF16 Produk nilon PA66 Terminal: tambaga tinned Kawat: inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka +85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50/60Hz lumaku ayeuna: 3A tegangan lumaku: 250V ...
  • Car SecurityTPMS Wire Harness Cable Assembly

    Mobil KaamananTPMS Kawat Abah Cable Majelis

    Rincian TPMS Vehicle Wireless Tire Pressure Monitor Unit kabel sistem Alarm Nomer Modél: kawat otomotif harness 23 Tempat Asal: Kapasitas Olink: 3 USD MOQ: 80 100 19 Sentimeter Produk SGS IATF16949, Kabel sertipikat CE Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: Kawat tambaga tinned : inti tambaga, jaket PVC Suhu dipeunteun: -25 nepi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silicone Frékuénsi operasi: 50/60Hz lumaku ayeuna: 3A Tegangan lumaku: 250V AC/DC rating flammability: 94V ...
  • Car parking System Cable Assembly

    Majelis kabel System parkir mobil

    Rincian assembly kabel, assembly kabel kualitas luhur pikeun sistem parkir mobil Jumlah modél kawat otomotif abah 13 Tempat Asal Olink Kapasitas 2.5 USD MOQ 50 70 10 Sentimeter Spésifikasi colokan kakuatan DC-12V pikeun standar roko torek punch Colokkeun Diaméter luar: 5.5 mm (MM) Diaméter jero 2.5 mm (MM) (cocog jarum cylindrical jero Diaméter luar 3.5MM (mm) Tegangan: 12V Ayeuna kirang ti 3A Panjang 1.5 méter Link Ieu sells 1.5 méter produk. Leng séjén ...