Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Otomotif Kawat Abah

  • Qi wireless charger cable assemblies for FordGMChryslerChevrolet

    Majelis kabel carjer nirkabel Qi pikeun FordGMChryslerChevrolet

    Detil Produk Nomer Modél: sensor kabel-06 Ngaran Merk: Olink Asal: Cina (daratan) Kabel kabel biasana dirancang numutkeun kabutuhan geometri sareng listrik. Diagram teras disayogikeun (naha dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan majelis sareng rakitan. Kawat mimiti diteukteuk kana panjang anu dipikahoyong, biasana ngagunakeun mesin pemotong kawat khusus. Kawat ogé tiasa dicetak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah. Saatos ieu, anu e ...
  • Led wire harness,OEMODM wire harness for led

    Dipimpin kawat abah, OEMODM kawat abah pikeun led

    Detil Produk Nomer Modél: sensor kabel-06 Ngaran Merk: Olink Asal: Cina (daratan) Kabel kabel biasana dirancang numutkeun kabutuhan geometri sareng listrik. Diagram teras disayogikeun (naha dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan majelis sareng rakitan. Kawat mimiti diteukteuk kana panjang anu dipikahoyong, biasana ngagunakeun mesin pemotong kawat khusus. Kawat ogé tiasa dicetak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah. Saatos ieu, anu e ...
  • Automotive Control Cables for Reverse Camera with HD Rearview Parking Line

    Kabel Kontrol Otomotif kanggo Kaméra Balik ku Garis Parkir HD Rearview

    Detil Produk Nomer Modél: sensor kabel-06 Ngaran Merk: Olink Asal: Cina (daratan) Kabel kabel biasana dirancang numutkeun kabutuhan geometri sareng listrik. Diagram teras disayogikeun (naha dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan majelis sareng rakitan. Kawat mimiti diteukteuk kana panjang anu dipikahoyong, biasana ngagunakeun mesin pemotong kawat khusus. Kawat ogé tiasa dicetak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah. Saatos ieu, anu e ...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for special vehicle

    Otomatis kawat abah, OEMODM kawat abah pikeun kandaraan khusus

    Detil Produk Nomer Modél: sensor kabel-06 Ngaran Merk: Olink Asal: Cina (daratan) Kabel kabel biasana dirancang numutkeun kabutuhan geometri sareng listrik. Diagram teras disayogikeun (naha dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan majelis sareng rakitan. Kawat mimiti diteukteuk kana panjang anu dipikahoyong, biasana ngagunakeun mesin pemotong kawat khusus. Kawat ogé tiasa dicetak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah. Saatos ieu, anu en ...
  • Auto wire harness,OEMODM wire harness for Automotive

    Otomatis kawat abah, OEMODM kawat abah pikeun Otomotif

    Detil Produk Nomer Modél: sensor kabel-06 Ngaran Merk: Olink Asal: Cina (daratan) Kabel kabel biasana dirancang numutkeun kabutuhan geometri sareng listrik. Diagram teras disayogikeun (naha dina kertas atanapi dina monitor) pikeun persiapan majelis sareng rakitan. Kawat mimiti diteukteuk kana panjang anu dipikahoyong, biasana ngagunakeun mesin pemotong kawat khusus. Kawat ogé tiasa dicetak ku mesin khusus nalika prosés motong atanapi dina mesin anu misah. Saatos ieu, anu en ...
  • Wire Harness For UTV&ATV car

    Kawat Harness Pikeun mobil UTV & ATV

    Details High quality Professional audio car wire harness Cable assembly Model Number : automotive wire harness 91 Place Of Origin : Oli<x>nk Capacity : 5.2USD MOQ : 106 × 140 × 21 Centimeters Products SGS IATF16949,CE certificateion cable Plastic shell: nylon PA66 Terminal: tinned copper Wire: copper core,  PVC jacket Rated temperature: -25 to +85°C Wire harness: PVC,  rubber,  silicone Operating frequency: 50/60Hz Applicable current: 3A Applicable voltage: 250V AC/DC Flammability ratin...
  • Wire Harness For UTV Car

    Kawat Harness Pikeun Mobil UTV

    Detil ISO IATF sertifikasi pabrik Industrial sareng Otomotif aplikasi Kabel Harness Model Modél: abah kawat otomotif 04 Tempat Asalna: Kapasitas Olink: 5.2USD MOQ: 120 × 140 × 25 Séntiméter Produk SGS IATF16949, kabel sertifikasi CE Cangkang plastik Plastik: nilon PA66 Terminal: tinned tambaga Kawat: inti tambaga, jaket PVC Dipeunteun suhu: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Operasi frékuénsi: 50 / 60Hz arus Anu Berlaku: 3A Voltase Terapkeun: 250V AC / DC Flammabilit ...
  • OBD Wire Harness

    OBD Kawat Abah

    Detil Kualitas tinggi kabel kawat Profesional kabel Déwan, perakitan kabel OBD. Nomer modél: abah kawat otomotif 18 Tempat Asalna: Olink Kapasitas: 3 USD MOQ: 80 × 100 × 19 Séntiméter Produk 1) OBD II sudut katuhu jalu ka bikang Kabel 2) Panjang = 0.4m 3) Aplikasi: transmisi data mobil 4) bahan: Panyambung: emas dilapis, nikel saduran Konduktor: tambaga murni AWG: 24 # / 26 # / 28 # Tameng: foil sareng spiral Jaket: PVC, Hideung Voltase: 12V / 24V 5) Nguji: 100% uji 6) Sertifikasi: ROHS 7) Perang ...
  • Motorcysle Wire Harness Cable Assembly

    Majelis kabel Motorcysle Kawat Harness

    Details igh quality Professional automotive motorcycle wire harness Cable assembly Model Number : automotive wire harness 18 Place Of Origin : Oli<x>nk Capacity : 3 USD MOQ : 60 × 70 × 10 Centimeters Products SGS IATF16949,CE certificateion cable Plastic shell: nylon PA66 Terminal: tinned copper Wire: copper core,  PVC jacket Rated temperature: -25 to +85°C Wire harness: PVC,  rubber,  silicone Operating frequency: 50/60Hz Applicable current: 3A Applicable voltage: 250V AC/DC Flammabili...
  • Motorcycle Wire Harness Cable Assembly

    Majelis Kabel Amplat Motor

    Details High quality Professional automotive motorcycle wire harness Cable assembly Model Number : automotive wire harness 19 Place Of Origin : Oli<x>nk Capacity : 3 USD MOQ : 80 × 100 × 19 Centimeters Products SGS IATF16949,CE certificateion cable Plastic shell: nylon PA66 Terminal: tinned copper Wire: copper core,  PVC jacket Rated temperature: -25 to +85°C Wire harness: PVC,  rubber,  silicone Operating frequency: 50/60Hz Applicable current: 3A Applicable voltage: 250V AC/DC Flammabi...
  • Wire Harenss For Automotive

    Kawat Harenss Pikeun Otomotif

    Detil harenss kawat pikeun otomotif Nomer modél: harenss kawat pikeun otomotif Tempat Asalna: harenss kawat pikeun otomotif Kapasitas: kawat harenss pikeun otomotif MOQ: Harenss kawat pikeun otomotif Wire Harness Testing Nguji fungsionalitas listrik kawat atanapi kabel kabel tiasa dilakukeun ku bantosan dewan tés. Papan uji parantos diprogram ku ciri listrik anu diperyogikeun, sareng abah anu parantos tiasa dicolokkeun kana papan uji sareng diuji sacara individual atanapi dina mu ...
  • LVDS Video cable assembly

    Rakitan kabel LVDS Pidéo

    Detilna perakitan kabel Video LVDS, Harness Wiring pikeun Perkakas Bumi, Peralatan hiburan, Alat-alat Listrik ku UL1015 / UL1007 / UL1571 Jumlah Modél: abah kawat otomotif 78 Tempat Asal: Kapasitas Olink: 0.5USD MOQ: 20 20 10 Sentimeter Produk SGS IATF16949, CE kabel sertifikasi Cangkang plastik: nilon PA66 Terminal: tinned wire Kawat: inti tambaga, jaket PVC Dihaturkeun suhu: -25 dugi ka + 85 ° C Kawat abah: PVC, karét, silikon Frékuénsi operasi: 50 / 60Hz Lumaku ayeuna: 3A ...
12 Teras> >> Halaman 1/2