Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Tentang Kami

Ngeunaan & Olink Technology Co., Ltd.

Kusabab 2001, Olink geus getol kana manufaktur harnesses kawat adat, rakitan kabel, kabel USB, konektor audio mobil, stop kontak, wafer jeung terminal.Samentara éta, urang ogé nyadiakeun OEM, jasa ODM dina produk design / APQP tahap tungtutan customer.
prosesi di-imah kami ngawengku molding na tooling, kawat jeung kabel Tonjolan, konektor jeung assembly stop kontak, stamping logam precision, kawat abah sarta assembly kabel.Kami nyayogikeun panyambungna sareng stop kontak otomotif pikeun sadaya jinis mobil anu paling laris.
Produk Olink seueur dianggo dina alat-alat éléktronik otomotif sapertos sistem kaamanan, sistem AV, sistem Multimedia sareng sajabana, ogé dina kendaraan listrik, UTV, treuk padang rumput hejo darat, peralatan médis, peralatan olahraga, mesin kasino, ATM, perkakas bumi, konsumen. éléktronika jeung cahaya LED.Bahan anu diterapkeun nyaéta patuh ROSH / Reach / CA65 sareng persetujuan UL / CUL, VDE, CCC.Kawat sareng kabel otomatis numutkeun standar SAE / JASO / DIN.Kami bakal kéngingkeun IATF16949 panganyarna dina Méi 2018.

Urang ékspor ka Éropa, Mid-wétan, Amérika, Australia jeung pasar Jepang.Palanggan kami anu dikenal kalebet 3M, Yamaha, Honeywell, Valeo, VDO sareng Visteon.
pabrik urang locates di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, ngan hiji jam nyetir ka Shenzhen.Kalawan total 17.000 méter pasagi aréa workshop, urang boga ampir 700 kolega.
Jalankeun sareng sistem ERP sareng CRM, Urang salawasna taat kana kahadéan JADI RELIABE PARTNER, NYIPTA NILAI TAMBAHAN UNTUK PELANGGAN DAN TUMBUH JEUNG PELANGGAN

QUALITYSERTIFIKASI

Kami devoted jadi supplier ODM mumpuni global kawat abah jeung assembly kabel, geus lulus sertifikasi IATF 16949: 2016 sistem kualitas sarta ISO14001: 2015 sistem lingkungan, kitu ogé ISO13485 sertipikat Sistim médis.

Produk kami patuh sareng standar perlindungan lingkungan RoHS, REACH sareng non-phthalate, sadaya bahan baku disatujuan UL.
QC / Rojongan Téknis

Staf departemen produksi urang gaduh pangalaman langkung ti 5 taun dina produksi abah kawat.QC ngagaduhan 18 karyawan.Saatos pilihan anu ketat, pamariksaan kawat abah gaduh pangalaman langkung ti 8 taun.Jurusan rékayasa kami parantos nampi seueur sertifikasi téknis sareng 15 taun pangalaman panalungtikan sareng pamekaran produk kawat abah.

FASLAYANAN UJI

Urang nawiskeun jasa 7 * 24H nyadiakeun cutatan customer urang dina hiji poé, nyadiakeun sampel dina 3 poé, urutan bisa dikirimkeun dina 7 poé dina soonest, kapasitas produksi poean urang bisa nepi ka 500,000 PCS.

Produk urang ngarasakeun pasar di Amérika Serikat, Eropa, Australia, Kanada, jeung Aisa.
Kami tulus ngabagéakeun kunjungan anjeun, Huizhou Olink Technology Co., Ltd.bakal mitra dipercaya anjeun!