Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Tentang Kami

Ngeunaan & Olink Technology Co., Ltd.

Ti saprak 2001, Olink resep pisan ngadamel pabrikan kawat bea cukai, rakitan kabel, kabel USB, konektor audio mobil, stop kontak, wafer sareng terminal. Samentawis éta, kami ogé nyayogikeun jasa OEM, ODM dina desain produk / tahapan APQP kana paménta konsumén.
Prosesi di-imah kami kalebet nyetak sareng pakakas, kawat sareng kabel ékstrusi, konektor sareng rakitan stop kontak, stamping logam presisi, abah kawat sareng perakitan kabel. Kami nyayogikeun konektor otomotif lengkep sareng stop kontak pikeun sadaya jenis mobil anu paling laris.
Produk Olink seueur dianggo dina alat éléktronik otomotif sapertos sistem kaamanan, sistem AV, sistem Multimedia dll, ogé dina kendaraan listrik, UTV, treuk padang rumput hejo, peralatan médis, alat olahraga, mesin kasino, ATM, alat-alat bumi, konsumén éléktronika sareng lampu LED. Bahan anu dilarapkeun nyaéta patuh ROSH / Reach / CA65 sareng UL / CUL, VDE, persetujuan CCC. Kawat otomatis sareng kabel saluyu sareng standar SAE / JASO / DIN. Kami bakal kéngingkeun IATF16949 pangénggal dina Méi 2018.

Kami ngekspor ka pasar Éropa, Pertengahan wétan, Amérika, Australia sareng Jepang. Pelanggan anu dipikaterang kami kalebet 3M, Yamaha, Honeywell, Valeo, VDO sareng Visteon.
Pabrik urang tempatna di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong, ngan ukur sajam nyetir ka Shenzhen. Kalayan total area bengkel 17,000 méter pasagi, urang gaduh ampir 700 kolega.
Ngajalankeun sareng sistem ERP sareng CRM, Kami teras-terasan nuturkeun kahadéan Janten RELIABE PARTNER, NILAI TAMBAHAN CIPTA Pikeun PELANGGAN JEUNG TUMBUH sareng PELANGGAN

QUALoyalitas SERTIFIKASI

Kami kumawula janten panyadia ODM anu mumpuni pikeun kawat abah sareng perakitan kabel, parantos lulus sertifikasi IATF 16949: sistem kualitas 2016 sareng sistem lingkungan ISO14001: 2015, ogé bijil sistem médis ISO13485.

Produk kami cocog sareng RoHS, ngahontal sareng standar panyalindungan lingkungan non-phthalate, sadaya bahan baku anu UL disatujuan.
QC / Pangrojong Téknis

Staf departemen produksi kami gaduh langkung ti 5 taun pangalaman dina produksi abah-abah kawat. QC gaduh total 18 padamel. Saatos pamilihan anu ketat, pamariksaan abah kawat gaduh langkung ti 8 taun pangalaman. Jurusan rékayasa kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi téknis sareng 15 taun pangalaman panilitian sareng pamekaran produk kawat abah.

FASLAYANAN UJI

 Kami nawiskeun jasa 7 * 24H pikeun nyayogikeun cutatan palanggan kami dina hiji dinten, nyayogikeun conto dina 3 dinten, urutan tiasa dikirimkeun dina waktos 7 dinten di gancang-gancang, kapasitas produksi sadidinten urang tiasa dugi ka 500, 000 pcs.

Produk kami resep pasar di Amérika Serikat, Éropa, Australia, Kanada, sareng Aisa.
Kami tulus ngabagéakeun datangna anjeun, Huizhou Olink Technology Co., Ltd. bakal pasangan anjeun anu dipercaya!