Wilujeng sumping di ramatloka kami.

Jenis produksi

  • Abah wiring otomotif
  • Bahan umum pikeun abah wiring otomotif
  • Terminal
  • Dasi
  • Bahan pipah
  • pita

puseur produk

Tentang Kami

  • Tentang Kami

    Kami devoted jadi supplier ODM mumpuni global kawat abah jeung assembly kabel, geus lulus sertifikasi IATF 16949: 2016 sistem kualitas sarta ISO14001: 2015 sistem lingkungan, kitu ogé ISO13485 sertipikat Sistim médis.

    Produk kami patuh sareng standar perlindungan lingkungan RoHS, REACH sareng non-phthalate, sadaya bahan baku disatujuan UL.
    QC / Rojongan Téknis

    Staf departemen produksi urang gaduh pangalaman langkung ti 5 taun dina produksi abah kawat.QC ngagaduhan 18 karyawan.Saatos pilihan anu ketat, pamariksaan kawat abah gaduh pangalaman langkung ti 8 taun.Jurusan rékayasa kami parantos nampi seueur sertifikasi téknis sareng 15 taun pangalaman panalungtikan sareng pamekaran produk kawat abah.

    cj06

Anjeun tiasa ngahubungan kami di dieu