Wilujeng sumping di halaman wéb kami.

Jenis produksi

  • Élmu kabel otomotif
  • Bahan umum pikeun abah kabel otomotif
  • Terminal
  • Dasi
  • Bahan pipa
  • Pita

Puseur produk

Tentang Kami

  • Tentang Kami

    Kami bakti janten panyadia ODM anu mumpuni pikeun kawat abah sareng perakitan kabel, parantos lulus sertifikasi IATF 16949: sistem kualitas 2016 sareng sistem lingkungan ISO14001: 2015, ogé sertipikat sistem médis ISO13485.

    Produk kami cocog sareng RoHS, ngahontal sareng standar panyalindungan lingkungan non-phthalate, sadaya bahan baku anu UL disatujuan.
    QC / Pangrojong Téknis

    Staf departemen produksi kami gaduh langkung ti 5 taun pangalaman dina produksi abah-abah kawat. QC gaduh total 18 padamel. Saatos pamilihan anu ketat, pamariksaan abah kawat gaduh langkung ti 8 taun pangalaman. Jurusan rékayasa kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi téknis sareng 15 taun pangalaman panilitian sareng pamekaran produk kawat abah.

    cj06

Anjeun tiasa ngahubungan kami di dieu